Urban Decay All Nighter Makyaj Sabitleme Spreyi



Günaydın! Bugün sizlere, deneyimlediğim makyaj sabitleyiciler arasında en başarılı bulduğum ürünü anlatacağım. Yıllardır sabırla ülkemize gelmesini beklediğimiz Urban Decay'in All Nighter spreyinden bahsediyorum...

İçerisinde yağ ve paraben bulundurmayan, makyajı yüze sabitlemeyi vaat eden bu spreyin, bir de yağ kontrolü sağlayan versiyonu var (gri-beyaz şişeli) ancak ben cildim kuru/karma olduğu için onu tercih etmedim.




Kutunun arkasında yazan talimata göre; ten makyajımızı yaptıktan sonra şişeyi çalkalayarak yüzümüzden 20-25 santimetre uzaklıkta tutup püskürtmemiz gerekiyor. Yine kutuda yazana göre; püskürtme işlemini X ya da T şeklinde yapmamız ve iki yahut dört kez tekrarlamamız gerekiyor ancak ben belli bir şekli takip etmeden, yanaklarımdan başlayarak tüm yüzüme yaklaşık 5-6 kez sıkıyorum. O gün makyajımın altına baz kullanmasam da makyajımı ciddi anlamda yüzüme kilitliyor. Yüzümde yanma, yağlanma, kurutma, makyajı bozma gibi sorunlara yol açmıyor. Bu yüzden keyifle kullanıyorum. 

MAC Fix +'la karşılaştırmasını yapmam mutlaka istenecektir. Öyleyse şöyle özetleyeyim; ben MAC'in makyajı sabitleme anlamında pek fazla bir etkisi olduğunu düşünmüyorum ancak yine de bittikçe alıyorum çünkü pudrayı, fondoteni biraz fazla kaçırsam ortaya çıkan o yapay görüntüyü birkaç fısla yok ediyor ancak işin içine makyajın ömrünü uzatma faktörü girince, orada Urban Decay beş altı adım öne çıkıyor.

Urban Decay ürünleri ülkemizde yalnızca Sephora'larda bulunuyor. Ben de bu ürünü 85 TL'ye Palladium Sephora'dan almıştım.

Sevgiler. <3



Görkem Karman

7 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Görkem hanım ne iş le mesgulsünüz blogger ve youtuber lik disinda

    YanıtlaSil
  3. Ben de Avonun setting spreyini kullanıyorum bir ara yakın suredir, ve cok memnunum onu da bizim için alıp yazisini yazıp ud ile karşılaştırmasını yapabilir misin sana çok zahmet çünkü gerçekten çok merak ediyorum bir tek ben mi çok başarılı buluyorum gerçekten sandığım kadar iyi mi, ud bir kere deneme için kullanmistim o yüzden kıyaslama da yapamadım, 85 TL vermek istemeyenler için Avonun spreyi muadil olabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. harikaymış ya yağlı ciltler için olanını alıcam inşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sanırım tüm cilt tipleri için uygunmuş sephora nın internet sitesinde okudum

      Sil
  5. https://bsrabser.blogspot.com.tr herkese merhaba bu benim blogum yazılarımı okursanız sevinirim

    YanıtlaSil