Shiseido Sıkıştırılmış Transparan Pudra



Günaydın! Bugün sizlere, tam 1 ay önce satın aldığım bir pudradan bahsedeceğim. Bahsedeceğim çünkü aldığım günden beri elimden düşürmedim ve hakkında yazabileceğim epey cümle biriktirdim. 




Bir pudradan beklediğim her şeyi Chanel'in yazısını şurada yazdığım ürününde bulduğumu söylemiştim. İnanın bana, bugün anlatacağım ürünü de onun kadar beğendim.

Pudraları yalnızca göz altı kapatıcımı ve alnımdaki fondoten/bb kremi sabitlemek için kullanıyorum. Bu sebepten tercihim genelde kapatıcılık vermeyen, transparan ürünlerden yana oluyor. Dediğim gibi, Chanel'den çok memnunum ama daha taşınabilir bir ürüne ihtiyaç duyduğum için Shiseido'nun sıkıştırılmış bu ürününe bir şans verdim. İyi ki de verdim.




7 gramlık bu şeffaf pudra tüm cilt tonlarına uygun ve gözenekleri tıkamayan bir ürün. Yine Shiseido'un tanımına göre; nem veren bir içeriğe sahip. Buna kesinlikle katılıyorum ve şu ana kadar kullandığım sıkıştırılmış pudralar arasında (MUFE HD, MAC, Rimmel London) neden en çok bunu beğendiğimi de biliyorum. Diğer transparan pudralar kadar beyaz olmaması ve pudra yokmuş gibi durması. Evet rengi yok ama sanki içerisinde hafif pembe-sarı (o nasıl tanımlama, ben de anlamadım) bir yansıma var. Bu yüzden göz altı kapatıcımı zerre koyulaştırmadan, donuklaştırmadan sabitliyor. Bu arada tamamen mat. 




Yapısı incecik ve göz çevremi kurutmuyor. Çok çok az tozutma problemi var ama o kadarını da önemsemiyorum. Bu sene içerisinde tanıştığım en başarılı ürünlerden biri olan bu pudrayı Palladium Sephora'dan 130 Lira'ya almıştım. 

Ufak bir not: Bu ürünün toz versiyonu ışıltı içeriyor. Online almak isteyenler bunu göz önünde bulundursun. :)

Sevgiler!



Görkem Karman

12 yorum:

  1. Koyulastırmadan sabitleme yapan uygun fiyatlı önerin varmi bu arada herzamanki gibi cok yararli bi yazi olmus Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. Koyulastırmadan sabitleme yapan uygun fiyatlı önerin varmi bu arada herzamanki gibi cok yararli bi yazi olmus Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Görkem Nars light reflecting press ile karşılaştırırsan hangisi dersin?

    YanıtlaSil
  4. merhaba, biz salon diva uğur ailesi olarak istanbul beylikdüzünde marmarapark ve perlavista avm lerde faaliyet göstermekteyiz. salonumuzda kullandığımız kerastase, wella sp, davines,morgan taylor gibi professionel markaları sizlerinde kolay ulaşabilmesi için www.sacdivasi.com adresinden satışa sunduk. salon diva uğur güvencesiyle gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz. teşekkürler.

    instagram: salondivaugur
    snapchat: salondivaugur

    YanıtlaSil
  5. Nars ın da vardı sence hangisini almalı

    YanıtlaSil
  6. Birkaç shiseido ürünü kullandım hepsinden de memnun kaldım. Hemen her ürünü başarılı nadir markalardan sanırım....

    YanıtlaSil
  7. Nars light reflecting pudrayla özellikle göz altını kurutmadan ve aydınlık göstererek sabitleme konusunda kıyaslayabilir misiniz acaba?

    YanıtlaSil
  8. https://availablesilife.blogspot.com.tr

    güncel makyaj bilgileri,cilt tipine uygun temizleyiciler,bunun gibi bir sürü faydalı bilgi
    takip edip yorum yaparsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  9. https://availablesilife.blogspot.com.tr

    güncel makyaj bilgileri,cilt tipine uygun temizleyiciler,bunun gibi bir sürü faydalı bilgi
    takip edip yorum yaparsanız sevinirim :)

    YanıtlaSil
  10. Seni çok beğeniyorum. Bütün videolarını yazılarını snaplarini takip ediyorum. Samimiyetini hiç bozmadan buralara gelen nadir insanlardansın.
    yeni blog açtım bloguma bir göz atmanı isterim.
    yanibirbaslangic.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  11. Her yerden bıkmadan takip ettiğim nadir bloggerlardansın :)

    Blog yazmaya yeni başladım,bir göz atarsanız çok sevinirim :)
    http://seymadann.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  12. Merhaba bende daha pratik olur diye düsündgüm icin konpakt pudra ariyordum bu ürünle urban decay arasinda kaldim. Urban decay transparan pudrasiyla da bi deneyiminiz varmi acaba?

    YanıtlaSil