Missha 3D Maskara



Günaydın! Bugün sizlere, paketini açtığım günden bu yana her gün kullandığım maskaramı anlatacağım. Bundan birkaç ay önce Missha Türkiye tarafından gönderilen 3D maskaradan bahsediyorum. 

Ürünün ismi beklentiyi nasıl da yükseltiyor, değil mi? 3 boyutlu maskara. Bana sorarsanız alakası yok, ama...




Aslında beni Snapchat'ten takip ediyorsanız, bu maskarayla ilgili yorumlarımı zaten biliyorsunuzdur ancak ben arşivimde bulunması açısından kısaca burada da bahsetmek istiyorum. Evet, '3 boyutlu maskara' şeklinde isimlendirilecek kadar iddialı bir ürün değil ancak benim için ideal günlük maskara kategorisinde ilk 3'te. Bunun başlıca sebebi, benim için en mühim kriter olan kalıcılık.

Bu ürün alt kirpiklerimden dahi akmıyor. Gün içinde dökülme yapmıyor. Akşamüstü eve döndüğümde uyuyakalsam bile, uyandığımda göz çevremde en ufak bir maskara izi görmüyorum. 

Bunun yanı sıra; günlük kullanım için ideal hacim, tarama ve siyahlık verdiğini düşünüyorum. Fırçası ise plastik değil. İnce ve uzun. Bu yüzden tüm kirpiklere ulaşabiliyor. 

Yapı olarak kuru bir maskara ama uygulama sırasında kirpik diplerinizi rahatsız edecek kadar değil. Temizlerken de kirpikleri dökmüyor, tahriş etmiyor. Ben Garnier Çift Fazlı Göz Makyajı Temizleyicisi ile kolayca çıkartıyorum.




Blog yazmaya başlayalı 4 sene olacak ve ben hala maskara fotoğraflayamıyorum. Yok, olmuyor. Yukarıdaki fotoğrafta göründüğünden daha iyi durduğunu temin ederim. Hem benim beceriksizliğimden, hem de maskaranın sonlarına yaklaştığımdan anca bu kadar fotoğraflayabildim. Bence Missha'nın sitesindeki görseller en gerçek sonucu yansıtıyor. Ürünü incelemek ya da sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz. Sevgiler. <3

*Ürün Missha Türkiye tarafından gönderilmiştir. 

*Satış fiyatı 19,90 TL'dir.


Görkem Karman

9 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu rimeli kullandım ama yalnızca siyah renk verip orta derece kıvırıyor. Hacim ya da dolgunluk hiç yok. Ama fiyatına göre içeriği temiz :)

    YanıtlaSil
  3. Snapten de görmüştüm ve merak ediyordum, fiyatı da çok uygunmuş, yazdım bir köşeye :))

    YanıtlaSil
  4. Maybelline maskaralarını ve bu maskarayı karşılaştırsanız hangisini tavsiye edersiniz? Günlük hayatımda 'no makeup makeup' olarak tabir edilen tarzda makyaj yapıyorum ancak kullandığım maskaralar takma kirpik etkisi yaratıyor. Doğal görünüm için bir tavsiyeniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. rimelin çok gözükmesini istemiyorsanız kirpiklerinizi tarar gibi dibinden başlayın uygulamaya ama uclarına gelmeden bırakın o zaman çok doğal bir duruşu oluyor rimelin :) Ben de günlük sizin yaptığınız gibi makyajlar yapıyorum bunu bi denemenizi tavsiye ederim .

      Sil
  5. Blog yazilarin geri gelmesine sevindim :)

    YanıtlaSil
  6. Missha' nın başka hangi ürünlerini beğeniyorsun? Snap ten de takip ediyorum seni. O kadar çok beğeniyosun ki rimelini ben de pahalı bi marka diye düşünmüştüm. Şimdi siteden bakınca şaşırdım.

    YanıtlaSil
  7. merhaba, bir rimelin benim için en önemli noktası kolay temizlenmesi; estee lauderin double wear rimelini bu açıdan çok beğeniyordum ancak amwayin beautycycle rimelini aldıktan sonra gerek akmama gerek tek tek kirpikleri ayırma açısından günlük kullanım olarak çok beğendim tek yıkamada da köpükle bulaşmadan çıkıyor üstelik fiyatı da gayet makul dolgunluk açısından bir yorum yapamam ama benim için çok da önemli değil. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil