Bobbi Brown Krem Far - 17 Malted



Günaydın! Bugün sizlere, uzun zamandır severek kullandığım bir üründen bahsedeceğim. Bobbi Brown'ın uzun süre kalıcı krem farlarını benim gözümden görmek isterseniz, yazıyı okumaya devam edebilirsiniz.




Bobbi'nin krem farları, tıpkı markanın jel eyelinerları gibi; cam kavanozla geliyorlar. Her bir kavanozun içerisinde 3,5 gram ürün var.




Ürünün özelliklerinden detaylıca bahsetmek ve bunu, en popüler krem farlardan biri olan MAC Paint Pot'la karşılaştırarak yapmak istiyorum. 

Bobbi Brown MAC'e göre hem gramaj, hem de ambalaj açısından küçük olması sebebiyle daha şık ve bitirilebilir geliyor benim gözüme. Bu, gereksiz bir detay olsa da paylaşmak istedim.

Bir diğer konu ise farın yapısı. Bobbi'nin üstündeki Long Wear (uzun süre kalıcı) ibaresi her ne kadar 'Eyvah! Göz kapaklarımda kuru, pütür pütür duracak.' dedirtse de, o incecik ve örtücülüğü/koyuluğu arttırılabilir yapısı sayesinde; yağlı göz kapaklarımda asfalt gibi durmadan, alta far bazı kullanmama gerek bırakmadan tüm gün sabit duruyor. Ürün tek katta hafif renk verirken, ikinci katta tamamen opak oluyor. Ben bazen 3-4 kez üstünden geçerek rengi yoğunlaştırıyorum ve bu şekilde katman katman uygulandığında bile kuru durmuyor.




Tek katta Paint Potlar kadar örtücü olmaması sadece bendeki rengine mi has, bilemiyorum ancak bu durum benim işime geliyor. Bu arada, paint potları altına far bazı uygulamadan kullanamazken (yağlı göz kapaklarım sağolsun) Bobbi'yi tek başına kullanabiliyorum ve garip bir şekilde bu kadar kalıcı olması, çizgilenme yapmamasına rağmen MAC gibi göz kapaklarımı kurutmuyor.




Ben bu ürünü, yapısı sebebiyle en çok yüzük parmağımla uygulamayı seviyorum. Bu şekilde istediğim yoğunlukta renk elde edebiliyorum.




Bendeki renk 17 Malted'ı ise açık sütlü kahve, mocha olarak tanımlayabilirim. Çabucak göz makyajı yapmak istediğimde eyeliner ve bol maskarayla kombinleyerek kullanabildiğim için çok seviyorum.




Renk olarak MAC Painterly kadar kadar kahve ya da pembe olmadığını da eklemek istiyorum. Tüm bunların yanında, benim için far bazı değil, tek başına kullanılıp bol siyah kalemle tamamlanacak bir krem far olduğunu da belirtmeliyim. Sürdüğünüz an sabitlendiği için üzerine toz farlarla göz makyajı yapılabileceğini düşünmüyorum. 

Son birkaç aydır neredeyse her göz makyajımda kullandığım bu ürünün diğer renklerine de baktım ancak hiçbiri Malted kadar kolay ve güzel gelmedi gözüme. Siz bu ürün hakkında ne düşünüyorsunuz?

Bu ürünü; Boyner ve Bobbi Brown mağazalarından satın alabileceğiniz gibi, buraya tıklayarak da sipariş edebilirsiniz. Satış fiyatı: 90 TL

Mutlu haftalar. <3

Görkem





Görkem Karman

30 yorum:

  1. Çok güzel bir yorumlama videosu olmuş Görkem Abla.
    www.ciddiolamiyorum.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Gözünüzdeki eyelinerın markasını öğrenebilir miyim ? ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar

    1. Gözün dışında Alix Avien Pen Liner, iç kısmında MAC Blacktrack.:)

      Sil
    2. Merhaba oncelikle kedinizi cok sevdim cok uzun suredir ki yorum yapmak istiyorum nedense bi turlu yazamiyodum sen cok tatlisin cok sevimlisin hep bizimle videonu paylaw olurmu

      Sil
    3. He bu arada ben senden bi konuda yardim istiycem benim yuzum kusursuz du cok guzel bi derim var nedense son gunlerde kurumaya bawladi kabuk cikiyo acaba napa bilirim

      Sil
    4. He bu arada ben senden bi konuda yardim istiycem benim yuzum kusursuz du cok guzel bi derim var nedense son gunlerde kurumaya bawladi kabuk cikiyo acaba napa bilirim

      Sil
    5. Merhaba oncelikle kedinizi cok sevdim cok uzun suredir ki yorum yapmak istiyorum nedense bi turlu yazamiyodum sen cok tatlisin cok sevimlisin hep bizimle videonu paylaw olurmu

      Sil
  3. Bu ürünün aynısından bende de var ve severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
  4. Sadece tebrik edebiliyorum.
    http://yagmurtekbas.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Slm!Göz kapaklarindaki rengi dengelemek icin de kullanilabilecek bi far gibi de duruyo.Bobi brown correctari kullaniyorum, göz altlarimi cok kurutuyo ve cizgilere doluyo,ne önerebilirsin.

    YanıtlaSil
  6. Canim sana ulaşmaya çalıştım ama ulaşamadım eşim almanyaya gidiyor ve bu durumu en iyi şekilde değerlendirme istiyorum sen olsan almanyadan ne gibi şeyler alırdın sana danışmakta fayda var diye düşündüm 😊😊😊😊

    YanıtlaSil
  7. Merhabalar 2-3 gündür tanıyorum seni nerdeyse tüm videolarını izledim youtube da gezinirken denk geldin sevindim görmekten ses tonun çok çok güzel.
    Bende buralarda yeniyim edindiğim bilgileri ssizlerle paylaşmak istiyorum Lütfen takip edin
    hayattankarelerimiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. abla yine mükemmel yazmışsın
    bloğumu ziyaret eder misiniz
    http://seymaanlatiyor.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Tebriklwr özellikle karşılaştırma yaparak yorumlamaniz ve fiyat belirtmeniz oldukça hos:) Detoxdiyetiyiyasam.blogspot.com blogumu da ziyaret ederseniz çok sevinirim gorkem hanim

    YanıtlaSil
  10. Tebriklwr özellikle karşılaştırma yaparak yorumlamaniz ve fiyat belirtmeniz oldukça hos:) Detoxdiyetiyiyasam.blogspot.com blogumu da ziyaret ederseniz çok sevinirim gorkem hanim

    YanıtlaSil
  11. şu hafif buğulu dağınık görüntü çok hoş hem tam siyah hemde penlinerin o keskin görüntüsü yok .Penlinerdan önce birşey kullandınızmı yoksa farın etkisiylemi öyle duruyor?

    YanıtlaSil
  12. Gorkemcigim alakasız bir yere yazıyor olabilirim çok acil sorum vardı sana. Ben sadece mac'in uzun süre kalıcı olan siyah göz Kalemini kullanıyorum ve göz kapağım inanamicagin kadar yağlı. Balm kullanıyorum çok güzel bir ürün ama aklımda urban decay far bazı kaldı . Sence değer mi çünkü balm tutuo beni o kadar ücret vermeme değer mi kalıcılığı çok çok iyi mi ? Simdiden Teşekkürler tatlım :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben original olan mor kapakliy ikullanıyorum, en başarılı buldugum far bazı. Thé balm-put a lid on it de başarılı, uygun fiyatlı olarak.

      Sil
    2. Evet balm da başarılı ama ben urban decay de aklım kaldı. Sizce deger mi almama? Balmdan farkı var mı? ??

      Sil
  13. yazılarınıza bayılıyorum :)
    http://papatyaski.com/

    YanıtlaSil
  14. yazılarınıza bayılıyorum :)
    http://papatyaski.com/

    YanıtlaSil
  15. Yine çok güzel bir anlatım ve mükemmel bir ürün :)

    http://ogrenciiisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  16. Merhaba görkem ben ciltle ilgili bi yardım isteyeceğim seninle alakası yok ama ulaştığın kitle çok geniş ben egzama dan rahatsızim ve bunun en kötü yani yüzümün tamamına yayılmış olması yaptığın videolardan birinde bunu paylaşırsan çok memnun olurum en azından nemlendirici bile onerseler firmalar buda bi fayda olur gerçekten. Egzama yaşayanlar çok sıkıntılı stres yapmamamiz isteniyor fakat yüzünü saçını sırtından dolayı bu rahatsızlığı yaşayan bi insan nasıl mutlu olabilir rica ediyorum sesimi duy :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Neslihan Hanım, shea butter denediniz mi? Egzamanın çok farklı çeşitleri ve nedenleri olduğunu biliyorum. Sizinkinin tipini belirleyip neye daha duyarlı olduğunuzu bulup o şeyden uzak durmakla başlayın.Arkadaşımın elinde vardı, sheadan çok memnun kaldı. Çorak topraklar gibi olup zaman zaman kanayan elleri şuan pamuk gibi.Rafine edilmemiş, fildişi renginde olmalı.

      Sil
    2. Merhaba Neslihan Hanım, shea butter denediniz mi? Egzamanın çok farklı çeşitleri ve nedenleri olduğunu biliyorum. Sizinkinin tipini belirleyip neye daha duyarlı olduğunuzu bulup o şeyden uzak durmakla başlayın.Arkadaşımın elinde vardı, sheadan çok memnun kaldı. Çorak topraklar gibi olup zaman zaman kanayan elleri şuan pamuk gibi.Rafine edilmemiş, fildişi renginde olmalı.

      Sil
  17. sosyalimsosyalsin.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  18. Çok yeni olan bloğuma göz atarsanız çok sevinirim.Hem youtubedan hem blogdan hem de instagramdan çok beğenerek takip ettiğim biri Görkem.Bu yazı da çok başarılı.

    YanıtlaSil
  19. http://berilstyle.blogspot.com

    YanıtlaSil