Flormar R05 Ruj - Şeker Gibi



Günaydın! Bugün yine Gözde, Anıl ve Görkem üçlüsü olarak 3 farklı uygun fiyatlı markanın, 3 farklı dudak ürününü inceleyeceğiz. Anıl şuradaki yazısıyla Golden Rose Waterproof Dudak Kalemi No:57'yi incelerken ben de sizlere, benim için tam bir yaz ruju olan Flormar Revolutiıon 05 ruju anlatacağım. Gözde ise şuradaki yazısında, Note markasına ait 402 numaralı Matkiss mat glossu paylaşıyor olacak. 




Birkaç ay önce, göz kalemi almak için girdiğim Flormar mağazasında çalışan görevliye 'Dudağınızdaki ruj nedir? Mükemmel duruyor.' dediğimde, Revolution serisinden bir renk olduğunu söylemişti. O gün bu seriyi incelemiş ve renklere bayılmıştım. Geçtiğimiz haftalarda Cevahir AVM'de arkadaşımı beklerken daha fazla karşı koyamayıp seriden iki renk satın aldım. İlki, bugün inceleyeceğimiz 05 numara, diğeri de aylar önce Flormar çalışanının dudağında görüp bayıldığım 03 numara. Onun da incelemesini daha sonra yapacağım.




Şekerler arasında fotoğrafladığım bu ruj, benim için yaz mevsiminde kullanabileceğim 'sür, çık' renginde. Tıpkı şurada, şurada ve burada övdüğüm Golden Rose rujlar gibi, fiyatının çok üstünde bir performansa sahip. Bir kere çok güzel kokuyor. Dudakları kurutmuyor ancak varsa, çizgi ve ölü derileri epey belirginleştiriyor. Bu sebepten, kullanmadan bir gece önce peeling yapmayı tercih ediyorum. Uyguladıktan sonra serçe parmağımla dudaklarıma minik minik dokunarak, çizgilere dolmasını engelliyorum. 

Şaşırtıcı biçimde kalıcı. Tazeleme gerektirmiyor. Dudaktan yok olup gitmiyor, silinmiyor ancak dediğim gibi, dudaktaki ölü deriyi pul pul yapıp dökebiliyor. Bu yüzden öncesinde dudakları temiz bir diş fırçasıyla fırçalamak ya da seneler önce yazısını şurada yazdığım ve evde yapabileceğiniz dudak peelingini uygulamak şart.




İşte böyle. Bu ruju Flormar mağazalarından, standlarından ya da şuradaki linkten satın alabilirsiniz. Satış fiyatı 22 TL. Mutlu haftalar! <3



Görkem Karman

12 yorum:

  1. Çok güzel bir renk bayıldım alışveriş videolarının devamını bekliyorum heyecanla ;-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Seni ve yazılarını , videolarını çok beyeniyorum fovorilerimde 1.sin bizlere bu güzel bilgileri verdiğin için teşekkürler;-)

      Sil
  2. Çok güzel bir renk bayıldım alışveriş videolarının devamını bekliyorum heyecanla ;-)

    YanıtlaSil
  3. Yeni bir favoriler videosu veya yazısı yazsan nasıl olur acaba belliki favorilerin bayaa değişiyor SEVGİLERLE

    YanıtlaSil
  4. bu seriden R16 rengine sahibim. inanilmaz güzel bir renk ama bende dagilma yapti. dudak kalemi olmadan süremiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Renk muhteşem en yakın zamanda alıcam :)

    YanıtlaSil
  6. Harikaymıışş 💕💕 kendi bloguma da beklerim www.hulyaninsirlari.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Çok beğendim hariika :) kendi bloguma da beklerim yeniyim :) www.seliningunlukleri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  8. Benim bildiğim tüm arkadaşlık siteleri ücret istiyor, bunun dışın ücretsiz gerçekten başarı http://www.ilkok.com sitesi var gold üyelik normal üyelik falan istemiyor %100 tüm profil bilgileri gözüküyor tabi her profil güvenli değil ama bunların içinde iyi kalpli insanlarda mevcut .

    YanıtlaSil
  9. Faydalı yazı için çok teşekkürler.
    Makyaj ürünleri indirim ve fırsatları için flormar indirim kodu kuponu sitesini ziyaret edebilirsiniz, bence fayda var.

    YanıtlaSil