ZOEVA 110/Face Shape || Yüz Şekillendirme Fırçası



Günaydın! Yabancı güzellik vloggerları sağolsun, Zoeva fırçaları merak etmeyenimiz kaldı mı? Ben de ediyordum ancak gümrük konularında biraz şanssız olduğumdan sipariş vermeye cesaret edemiyordum.  Derken, Almanya'da yaşayan bir okuyucum bana rüya gibi bir paket gönderdi. ( <3) İçinde denemek istediğim bir çok ürün ve dolayısıyla Zoeva fırçalar da vardı. Zoeva markası Almanya'da Douglas'larda satılıyor. Zoeva'nın websitesi Türkiye'ye gönderim de yapıyor. Daha da güzel bir haber; Instagram/GittiGidiyor satıcısı Pellini Official (buraya tıklayın) dün gece, çok yakında Zoeva fırçaları getirip satmaya başlayacağını duyurdu. Bize düşen beklemek. :)




Benim bugün sizlere anlatacağım fırça, 110 numaralı Face Shape, yani yüz şekillendirme fırçası. İsmi 'yüz şekillendirme fırçası' olsa da, ben bu fırçayı yalnızca ve yalnızca kapatıcımı yaymak için kullanıyorum. Bu işlem için daimi favorim olan makyaj süngerlerim kirliyse ve yıkayacak vaktim yoksa elimin gittiği fırça genelde bu oluyor. Özellikle NARS Radiant Creamy kapatıcımı, burun kenarlarım, çenem ve kaşlarımın arasına pürüzsüzce, fırça izi bırakmadan yayıyor. 

Tüyleri Real Techniques fırçalar gibi taklon, sık ve yuvarlak kesimli. Real Techniques Buffing Brush'ın çok daha sık ve kısa tüylüsünü düşünün. Tam olarak böyle tarif edilebilir. Kolay yıkanıyor, kolay kuruyor fakat çok gerekli mi derseniz, bence değil. Sonuçta ahım şahım bir iş yapmıyor, kapatıcımı yaymak için bunun gibi, hatta bundan daha başarılı 10 tane fırça bulabilirim. Aklıma ilk gelen, yaklaşık 2 senedir kullandığım Eco Tools Airbrush kapatıcı fırçası (tıklayın) oldu mesela. 




'Fırçaya bu adı boşa vermemişlerdir herhalde' diyerek yüz şekillendirmeyi de bir deneyeyim dedim. Tahmin ettiğiniz gibi bu fırçayla sadece krem kontür yapılabilir. Tüyleri, pudra formüllü bir ürünü yaymak için fazla tok. Krem kontürü de yüzüme çok keskin bir şekilde uyguladığı için sevmedim. Belki burun şekillendirmede filan kullanılabilir ama onu da daha yumuşak ve esnek bir fırçayla daha rahat yapabiliriz diye düşünüyorum.

Bir de bu fırçada hiçbir şekilde karşılaşmasam da, diğer Zoeva fırçalarda; yıkandıkça sertleşme ve tüy dökme sorunu yaşadım. Bu sebepten, markadan bundan sonra alacağım fırçalar kesinlikle bu seriden olacak. Yani tüyleri yukarıdaki gibi olanlardan devam edeceğim. 

Siz hangi Zoeva fırçaları merak ediyorsunuz? Denemek için sabırsızlananlar kimler? Sevgiler!


-Bu fırçayı Zoeva'nın websitesinden incelemek için buraya tıklayın! Ürünün'ün satış fiyatı 9.80 Euro ve ülkemize gönderimi var. 





Görkem Karman

3 yorum:

  1. Aaa süpermiş! :) Güle güle güzel günlerde kullan Görkem'cim! :)
    Böyle sık tüylü oluşlarını içine alınan ürünü oldukça fazla hapsetmelerinden dolayı çok seviyorum :)

    Bende bloguma beklerim, çok Sevgiler!

    YanıtlaSil
  2. Bizde neden yerli üretim güzel fırçalar yok sanki. Makyaj malzemesi gibi iyi fırçalarda çıkarsalar 😊

    YanıtlaSil
  3. hola amigos yo se la teme es differente pero quise mostrar eso replika telefonlar

    YanıtlaSil