Soap&Glory What's Nude Far Paleti || MAC Muadilleri





Günaydın! Günün yazısı, Soap & Glory markasına ait What's Nude isimli 4'lü far paleti üzerine olacak. Lafı hiç uzatmadan bu far paletinin detaylarına inmek istiyorum.

Soap & Glory İngiltere'de, Boots'larda satılan, uygun fiyatlı ve oldukça kaliteli ürünlere sahip bir marka. Ben Londra'ya ilk kez Kasım 2013'te gittiğimde kendimi Boots'ta kaybetmiş ancak Soap & Glory'den yalnızca bir el kremi ve kabuki fırça alarak dönmüştüm. Döner dönmez de markanın bronzer, kaş kalemi ve farlarının methini duyup almadığıma pişman olmuştum. Derken, merak ettiğim tüm ürünlere Dupdurushop (tıklayın) sayesinde ulaştım. Kaş kalemi için ayrı bir yazı hazırlayacağım. Şimdi gelin, bu doğal tonlardaki far paleti üzerine konuşalım.




Palet 3 mat, 1 ışıltılı renk içeriyor. Farların her biri, MAC'teki renklerin muadili diyebilirim. Sırayla inceleyelim.

1)Vanilla: MAC Blanc Type'ın aynısı. Epey tozutan, beyaza yakın bir renk bu. Kaş altı ve göz pınarı aydınlatmak ya da tüm göz kapağına uygulamak için oldukça başarılı, mat bir far.

2) Pink T: Bu paletteki en sevdiğim renk. Çok çok açık bir pembe-sütlü kahve. Dokusu yumuşacık. Tüm göz kapağı için fazla pembe bulsam da, göz kapağımın katlanma yerinde çok seviyorum. MAC'in Painterly Paint Pot'uyla aynı renkte.

3) Mudhoney: Orta tonlu bir kahve. Kirpik diplerimde eyeliner gibi kullanmayı seviyorum. Rengi MAC Cork'un biraz daha koyusu gibi görüyorum.

4) Aubersheen: Taupe denilen renkte, sedefli bir yapıda. MAC Satin Taupe'un neredeyse aynısı. 




Farların pigmentasyonu için 10 üzerinden 6,5 diyebilirim. Yapıları kremsi. En baştaki renk en çok tozutan. Kalıcılıkları baz üstünde oldukça başarılı. Farların görüntü ve boyutu MAC farlar gibi. Ambalaj ise üstü çabucak çizilen şeffaf plastikten yapılmış; hafif ancak pek dayanıklı değil. 10 Pound'a alınabilecek çok başarılı bir palet olduğunu düşünüyorum. Makyajlarımda sık sık kullanıyorum. Zaten şuradaki favoriler yazımda da bahsetmiştim kendisinden.






İşte böyle. Soap & Glory ürünlerini Dupdurushop sipariş üzerine getiriyor. Siz Soap & Glory'den herhangi bir ürün denediniz mi? Sevgiler!


*Ürün Instagram.com/dupdurushop 'un gönderisidir. Teşekkürler!



Görkem Karman

10 yorum:

  1. Renkleri bir harika görünüyor :-)

    YanıtlaSil
  2. 3 ve 5. parmaktaki renkleri çok sevdim.güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  3. Görkem'cim, renkler çok güzel, tam benim tonlarım; ama, son iki fotodaki tonlar birbirinden epey farklı çıkmış. Hangi foto gerçek rengi daha çok yansıtıyor? Üstteki mi alttaki mi? :) Güle güle kullan fıstık, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özellikle farklı ışıklarda koymuştum halbuki, yazmayı unutmuşum. :) Üstteki daha gerçek. Öpücük!

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil