Makyaj Koleksiyonum 2015



Günaydın! Her yıl güncel halini gösterdiğim makyaj koleksiyonumun 2015 versiyonunu nihayet çekebildim! Beni uzun zamandır takip edenler, olması gerekenin aksine, koleksiyonumun giderek kalabalıklaşmak yerine tenhalaştığını farkedecektir.

İki çekmecenin detayına giremesem de, içindeki ürünleri az çok tahmin edeceksiniz. Bunun dışında her ürünü birkaç cümleyle de olsa anlattığımı göreceksiniz. 

Her şeyi minimal tutmaya çalıştığımı ve bunun için sevdiğim ürünlerden bile vazgeçtiğimi belirtmiştim. Hedef, gerçekten bitirdikçe alacak kadar çok sevdiğim ürünlerde oluşan ve bir makyaj çantasına sığacak adette ürün sahibi olmak. 

Umarım sıkılmadan, keyifle izlersiniz. Baştan uyarayım, 36 dakikalık bir videodan söz ediyorum. :)

İyi seyirler!





Görkem Karman

11 yorum:

  1. Videoyu zevkle ve hiç sıkılmadan izledim. Koleksiyonu sınırlı tutma fikri çok güzel, bizlere de örnek oldun. İki göze 50 far hakikaten saçma :) Merak ettiğim biri günlük iki fondotenin var. BB kremler hakkında ne düşünüyorsun? Hergün fondoten yerine bb krem acaba daha mı masum, yoksa bir farkları yok mu?

    YanıtlaSil
  2. İşyerinde youtube engelli mobilden de küçük küçük izlemek istemiyorum :) Akşama mutlaka izleyeceğimm merakla bekliyorum akşam olmasını ♥

    YanıtlaSil
  3. Dün gece izledim en iyisini yapmışsın az ve öz ürünler ..darısı başıma inşallah =))

    YanıtlaSil
  4. Dun gece keyifle "Bende olsalardi atmaya,vermeye, elden cikarmaya kiyamazdim; buyuk irade" diyerek izledim.Kendine yenilmemek guzel.
    Gercekten az ve oz en iyisi.
    Bir de sorum var; Essence lash base nereden alabilirim, benim gittigim hic bir Gratis'te yok.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Dun gece keyifle "Bende olsalardi atmaya,vermeye, elden cikarmaya kiyamazdim; buyuk irade" diyerek izledim.Kendine yenilmemek guzel.
    Gercekten az ve oz en iyisi.
    Bir de sorum var; Essence lash base nereden alabilirim, benim gittigim hic bir Gratis'te yok.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. Görkem geçmişte epey mac ruj bitirdiğin için rahatlıkla cevap verebilecegini düşündüğüm için bi soru sormak istedim. Bugün macten taupe adlı ruju aldım ve kokusu alıştığım vanilya kokusu dışında oldukça kimyasal ağırlıklı rahatsız edici bi kokuydu. Bu anormal bi durum mu yoksa her mac ruju vanilya kokacak diye bi kural yok mu? Ona gore degistirmek icin magazaya gidecegim.Teşekkür ederim şimdiden.

    YanıtlaSil
  7. Harika bir hedef! Umarim basarirsin :) ama bir make-up junkie olarak gozumuz doymuyor ki, keske doysa ...

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Herşeyi ucuza almanın tek TIK yolu

    www.evimshopping.com

    YanıtlaSil
  10. muy muy lindo blog me gusta mucho leer tus viajes gracias! y pardoname por tanto comentirios pero si algien quiere viajar a estambul turquia puede visitar este sitio que muy util y guia de estambul por viajeros excursiones en estambul

    YanıtlaSil