Gosh Rose Whisper Allık - 36



Günaydın! Haftanın ilk gününde, her Pazartesi yaptığımız gibi; Anıl, Gözde ve Görkem üçlüsü olarak, bir ürünün üç farklı rengini inceliyoruz. Bu haftanın konusu Gosh allıklar. Bu allıkların Flower Power rengini Anıl'ın, Electric Pink rengini Gözde'nin gözünden görmek için bloglarına uğramayı unutmayın.  Gelin, ben de sizlere Rose Whisper rengini anlatayım.

Gosh, bir süre önce Gratis raflarında yerini alan, ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen, Danimarka bazlı bir kozmetik markası. Daha önce bu markaya ait bir maskara incelemesi yapmıştım. Onu da okumak isterseniz, linki tam şurada.




Rose Whisper ise; mat ama donuk durmayan, aşırı pigmentli, pudra formüllü olmasına rağmen bir krem allık kadar kremsi bir allık. Bu allığı yanaklara uygulamak başlı başına bir zevk diyebilirim. Dokusu gerçekten yumuşacık ve inanın bana, şu ana kadar kullandığım birçok marka allıktan kat kat pigmentli.

Renge gelince… Beyaz teni daha doğal bir biçimde tamamlayan bir allık daha yoktur sanırım. Üretimi durdurulan NARS Douceur'a benzese de, ondan biraz daha pembe, daha az kahve. (NARS Douceur'üm yok, fotoğraflara bakarak yapıyorum bu karşılaştırmayı.) Kahve/bejimsi soluk pembe? Çok beyaz tenliler kontür için bile kullanıyormuş. Koyu göz makyajlarını ve iddialı rujları tamamladığı gibi, belli belirsiz günlük bir ten makyajı için de ideal bulduğum bu allık, makyajla pek arası olmayan ve hep en doğalından yana olan annemin makyaj çantasına ışınlandı bile. Annemin, 'bu benim olsun mu?' dediği makyaj ürünüm olmamıştı hiç. Bende beğenip aldığı NARS Sheer Glow fondoten ve MAC Peach Blossom'dan sonra, el koyduğu Gosh allığımla çantasını epey zenginleştirdi. Güle güle kullan anneciğim. :)




Buradaki yazımda ne kadar güzel fotoğraflamışım allığın duruşunu ama bu Gosh allığın hakkını bir türlü veremedim. Işıktan mıdır, kameradan mı, yoksa benim beceriksizliğimden mi, bilemedim. Bu yüzden yalnızca parmaklarımdaki duruşunu göstermek istedim. 

Fondoten üstünde 5-6 saat kadar parça parça olmadan sabit duran bu allığı çok sevdim. Uygun fiyatlı ve gerçekten başarılı bir allık arıyorsanız, Gosh standına uğramanızı tavsiye ederim. Ürünün indirimsiz fiyatı 24,50 TL. Mutlu haftalar!






Görkem Karman

6 yorum:

  1. Bana rengi çok açık geldi sanki pudra gibi duruyor ama tende nasıl durur bilemedim, belki dediğin gibi beyaz tenlilerde güzel olur, sevgiler Görkemcim,

    YanıtlaSil
  2. Benim için fazla soluk bir renk.Fiyatı uygunmuş ama.Yazıma göz atarsan çook sevinirim Görkem Abla :) http://ciddiolamiyorum.blogspot.com.tr/2015/04/gliss-ultimate-elixir-sv-sac-kremi.html

    YanıtlaSil
  3. Görkem abla merhaba yeni bir blog açtık ancak elimizde pek fazla ürün olmadığı için nasıl ilerleteceğimizi bilemiyoruz bu konuda bilgi verebilir misin

    YanıtlaSil
  4. hola amigos yo se la teme es differente pero quise mostrar eso replika telefonlar

    YanıtlaSil
  5. muy muy lindo blog me gusta mucho leer tus viajes gracias! y pardoname por tanto comentirios pero si algien quiere viajar a estambul turquia puede visitar este sitio que muy util y guia de estambul por viajeros excursiones en estambul

    YanıtlaSil
  6. Buna en yakın başka hangi allık var şuan satılan ? Ben bunu bulamıyorum artık

    YanıtlaSil