Golden Rose Velvet Matte Ruj || 03





Günaydın! Yaklaşık 1,5 ay önce, Golden Rose'un Velvet Matte rujlarından 02 numaralı pembe rengi şuradaki yazımda sizlerle paylaşmıştım. Bugünün yazısında da en son aldığım 03 numaralı rengi anlatacağım.

 Unutmadan, bu yazı ortak bir blog çalışması. Bloglarından ve arkadaşlıklarından çok büyük keyif duyduğum Anıl ve Gözde de, bayılarak kullandığım bu ruj serisinden iki numara seçip bloglarında yorumladılar. Anıl'ın masalsı anlatımıyla yazdığı 12 numarayı okumak için buraya, 18 numarayı Gözde'nin kısa ve öz anlatımıyla okumak için buraya tıklayabilirsiniz. Bu çalışmayı faydalı bulursanız, her Pazartesi farklı ürünlerin farklı renkleri için de yapabiliriz. Ne dersiniz? Dönüyorum bendeki renge.




Golden Rose'un Velvet Matte serisinin yapısını şuradaki yazımda uzun uzun anlatmıştım. Yine de birkaç cümleyle özetleyeyim. Bu rujların, MAC rujlardan hiçbir eksiği yok. Fiyat ve ambalaj kalitesi hariç. MAC rujlar 55, Golden Rose rujlar 15 Lira. :)

Velvet Matte rujlar, mat bitişli olmalarına rağmen dudağı kese kağıdı gibi gösteren donuk matlıkta değiller. Dudakları kurutmadan, alta dudak nemlendiricisi sürmeye gerek bırakmadan harika kalıcılık sağlıyorlar. 




03 numaralı renk ise; dişlerimi epey beyaz gösteren ve turuncuya kaçmayan uçuk bir şeftali rengi diyebilirim. Koyu göz makyajlarını, dudakları mezardan kalkmış gibi göstermeden tamamlayan 'nude' (çıplak) ruj kategorisine bile girebilir. Özellikle buğday tenliler bu amaçla kullanabilir. Beyaz tende ise biraz daha şeftali şeftali duran bu ruju, elimdeki diğer şeftali tonlu rujlarla karşılaştıralım mı?






Kinda Sexy'nin kiremitliği Golden Rose'un yanında daha çok belli oluyor. Wet N Wild Just Peachy ise, bildiğiniz mercanımsı duruyor. Turunculuk ve kiremitlikten uzak olduğu için Golden Rose'u çok daha fazla sevdim. Just Peachy de benim yaz rujum, onun yeri ayrı. (Yazısını şurada yazmıştım.)

İşte böyle. Golden Rose'un Velvet Matte serisiyle geç tanışsam da bu rujların makyaj çekmecemde bulunmalarından ötürü çok mutluyum. Ben rahatsızlığım sebebiyle Golden Rose'un online satış sayfasından sipariş vermiş olsam da, siz Golden Rose standı olan herhangi bir yerden (Watson's gibi) ya da Golden Rose'un kendi mağazalarından satın alabilirsiniz. Hepimize mutlu ve en önemlisi sağlıklı bir hafta diliyorum. Çok sevgiler!








Görkem Karman

14 yorum:

  1. Renge bayıldım!
    İlk denk geldiğim yerde alacağım kesinlikle Görkitocum! (:

    YanıtlaSil
  2. ilk fırsatta denemeli.. sana da çok yakışmış renk

    YanıtlaSil
  3. kesinlikle golden rose un bu serisindeki 20 numarayı denemelisiniz muhteşem bi bordo

    YanıtlaSil
  4. çok güzel görünüyo. alınacaklar listeme ekliyorum:) takipteyim. ben de beklerim:) sevgiler..
    http://theruj.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  5. Keşke bende bunu alsaymisim.26 numarayi aldim dun ama bugün begendigimi soyleyemem

    YanıtlaSil
  6. merhaba görkem dudaktaki ruj görselini gülümsemeden versen çizgilere dolup dolmasığını daha iyi anlarız

    YanıtlaSil
  7. Bu 03 numaraya bayildim bende bugday tenliyim hemen almak istiyorum ❤❤❤👍👍👍

    YanıtlaSil
  8. hola amigos yo se la teme es differente pero quise mostrar eso replika telefonlar

    YanıtlaSil
  9. Banada beklerim :))
    www.makeuploverslife.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  10. dişleri sarı gösteriyor arkadaşlar

    YanıtlaSil
  11. Thank you for the review! :) -love from Malaysia

    YanıtlaSil
  12. merhabalar golden rose velvet matte 27 numarasının kinda seksi ye daha çok benzediği söyleniyor sizce 03 mü daha çok benziyor? teşekkürler

    YanıtlaSil
  13. merhabalar golden rose velvet matte 27 numarasının kinda seksi ye daha çok benzediği söyleniyor sizce 03 mü daha çok benziyor? teşekkürler

    YanıtlaSil
  14. bugün aldım seninde övdüğünü okuyunca daha da bir sevdim ! :)

    YanıtlaSil