En Sevdiğim 5 Uygun Fiyatlı Ürün



Günaydın! Bugün sizlerle, makyaj çekmecemin favori uygun fiyatlı kozmetik ürünlerini paylaşacağım. Bu arada, yazının görselleri sizin de hoşunuza gitti mi? İçim bahar doldu. :)






WET N WILD FARLAR (CREME BRULEE & NUTTY)

Ne The Balm, ne de başka bir marka. Uygun fiyatlı olup da, bu denli pigmentli, dağıtması kolay ve kremsi olan başka far kullanmadım ben. Bendeki iki renkten ilki; çok heyecan verici gözükmese de, günlük makyajın demirbaşlarından olan Creme Brulee ve tek başına, onca emek sarfedilmiş bir göz makyajı görüntüsü veren Nutty. Nutty'i henüz fotoğraflamadım ama Creme Brulee'yi şuradaki yazımda incelemiştim.






GOLDEN ROSE VELVET MATTE RUJLAR (02 & 03)

MAC rujlardan soğuma sebebimdir kendileri. MAC'in mat serisi kadar kalıcı, sürümü daha kolay, dudakları kurutmayan bir seri düşünün. Benim en sevdiğim iki renk; 02 ve 03. Orta tonlu, soğuk pembe olan 02 için buraya, günlük kullanıma çok uygun, uçuk şeftali 03 için ise buraya tıklayabilirsiniz. Bu rujların birçok renk seçeneği var. Eminim kendinize yakışan bir ton bulacaksınız.




MAYBELLINE THE FALSIES BLACK DRAMA MASKARA

Ne kadar çok maskara denersem deneyeyim, bir şekilde hep sana dönüyorum Black Drama. Yazısını şurada yazdığım Le Volume De Chanel maskaramın uygun fiyatlı versiyonu olduğunu düşündüğüm bu maskara, kirpikleri simsiyah, dolgun ve uzun gösteriyor. Bir de akıp bulaşmadığı için benim için dünyanın en başarılı maskarası. 






AVON SUPERSHOCK SİYAH KALEM

Fotoğrafa yansıtamamış olsam da, şu ana kadar kullandığım en siyah, en kremsi ve en kalıcı göz kalemi. Gözümün içinde bile harika performans sergiliyor. Bir de iç kısmı jel eyeliner ya da siyah far ile sabitlersem, ben silene kadar kıpırdamıyor. AVON markasına ait en sevdiğim ürün şüphesiz bu.






ESSENCE DUDAK KALEMLERI (SATIN MAUVE & IN THE NUDE & CUTE PINK)

Dudakları kurutmayan, alta lip balm sürmek zorunda bırakmayan, kremsi, ruj olarak kullanmak için de ideal, çok başarılı kalemler bunlar. En sık kullandığım renk şüphesiz 06 Satin Mauve. En sevdiğim rujum MAC Faux'la rengi neredeyse birebir aynı.

İşte böyle. Benim en sevdiğim uygun fiyatlı ürünler bunlar. Biraz mızıkçılık yapıp birkaç şey daha eklemem gerekirse; L'oreal Lumi Magique ışıltılı makyaj bazı, L'oreal True Match kapatıcı ve The Balm Down Boy allık.

Sizin favori 5 ürününüz hangileri? Mutlu günler!



Görkem Karman

22 yorum:

  1. Evet rujlar benim de favorim cok guzel bi yazi olmus bu arada zaten uslubuna yazi diline bayiliyorum.
    denedin mi bilmiyorum essence nin rimellerinde cok guzel ben pembe siyah kapli olani kullaniyorum iki senedir sanirim bi 8/9 tane bitirdim bittiginde gidip pahali olsun biraz kaliteli bisi olsun diye markali bisi alsam da donup dolasip yine elim.ona gidiyor

    YanıtlaSil
  2. Golden Rose Velvet Matte serisi benim de favorilerim arasında. Maalesef essence dudak kalemlerini istediğim rengi bulamadığım için deneme fırsatım olmadı.

    Diğer en sevdiğim ürünler ise l'oreal superliner gel eyeliner, maybelline color tattoo on and on bronze rengi, Note kapatıcı, Missha bb krem.

    YanıtlaSil
  3. Yaziniz cok güzel olmuş elinize saglik bunun gibi devamini bekleriz bu arada wen t wild ürünlerini nerden bulabilirim. (Videonu sabırsızlıkla bekliyorum)

    YanıtlaSil
  4. Yaziniz cok güzel olmuş elinize saglik bunun gibi devamini bekleriz bu arada wen t wild ürünlerini nerden bulabilirim. (Videonu sabırsızlıkla bekliyorum)

    YanıtlaSil
  5. Kesinlikle her biri fiyat performans açısından süper =)

    YanıtlaSil
  6. Essence dudak kalemlerini daha deneyimleyemedim :) velvet matte serisinden favori rujum 16 numara, super shocku her sipariş ettiğimde en az 2 tane alıyorum :) wet&wild farlarını senin makyaj stilini sevdiğim ve takip ettiğim için beğenerek aldım daha sonra senin de aldığını öğrenince çok mutlu oldum :) black dramayı ise bayılarak kullanıyorum 😆😊

    YanıtlaSil
  7. Görkem abla. Lorac pro paletini nereden ve ne kadara aldın? :)

    YanıtlaSil
  8. hola amigos yo se la teme es differente pero quise mostrar eso replika telefonlar

    YanıtlaSil
  9. Bir insan bu denli titiz böyle dogru tespitler yapabilirmi ? Yaptigi tespitler bu kadar dogru olabilirmi ? İsin icinde Görkem Karman varsa yaparda olurda 😊

    YanıtlaSil
  10. Peki acaba fondöten önerin nedir uygun fiyatlı olarak (A)

    YanıtlaSil
  11. Peki acaba fondöten önerin nedir uygun fiyatlı olarak (A)

    YanıtlaSil
  12. Senin sayende brulee far, avon siyah super shock, satin mouve essence dudak kalemi aldım ve cok cok cok memnunum! <3 :):))

    YanıtlaSil
  13. Merhabaaa görkemm Maybelline maskara dökülme problemi yaşıyorum ne önerirsin ☺️

    YanıtlaSil
  14. Yine her zaman olduğu gibi çok güzel bir yazı olmuş ellerine sağlık.Gercekten önerdiğin ürünlerin birçoğunu alıyorum kullanıyorum ve pişman olduğum bir ürün dahi olmadı.Yazılarının gercekliği insanları yanıltmadan yazman çok güzel.Malum yaz geliyor yada geldi mi deseydim ? :) Senden yağlı ciltler için güneş koruyucu ve fondöten önerileri bekliyorum şimdiden çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  15. golden rose nerden allabilyorsun?

    YanıtlaSil
  16. Turkiyede o mascara kaca ve essence lipliner?

    YanıtlaSil
  17. Golden rose standinda 2 ve 3 numarali rujlar cok soluk cok acik duruyordu. Ama sizin dudaginizda baska duruyo. Galiba bu urunlerde cekilise gelcek gibi :)

    YanıtlaSil
  18. muy muy lindo blog me gusta mucho leer tus viajes gracias! y pardoname por tanto comentirios pero si algien quiere viajar a estambul turquia puede visitar este sitio que muy util y guia de estambul por viajeros excursiones en estambul

    YanıtlaSil
  19. Fiyatlarda yazsanz olmazmı

    YanıtlaSil
  20. Fiyatlarda yazsanz olmazmı

    YanıtlaSil