Watson's Alışverişim



Günaydın! Uzun bir aradan sonra bloguma geri dönmenin tatlı huzurunu yaşıyorum. Tatilde olduğum için her gün yazı yayınladığım eski düzenime dönmeyeceğim ancak sık sık yazı yayınlamayı hedefliyorum. 

Alışveriş detaylarına inmeden önce ufak bir duyuru yapmak istiyorum. Aslında geçen hafta hem Instagram, hem de Twitter üzerinden bu konuya açıklık getirmiştim ancak bir de blogdan duyurmak istedim. Artık eskisi kadar sık video çekmeyeceğim. Çeksem de makyaj ağırlıklı olmayacak. Tek göz makyajları, pratik tarifler ve manikür üzerine minik klipler planlıyorum. Blogdan ürün incelemelerine ve makyajlara tam gaz devam. Bunun yanında mekan incelemeleri ve seyahat yazıları da ekleyeceğim. Şimdi geliyorum Akasya AVM Watson's alışverişime.

Siz bu yazıyı okurken ben Bodrum uçağında olacağım ve tatil öncesi klasik bavul içi alışverişlerimiz için Akasya'ya gitmişken Watsons'a uğramadan edemedim. Valizimin eksiklerini fotoğraflamadım ancak kendim için aldığım birkaç parçayı dün akşam yapay ışıkla hemen fotoğrafladım.




Aldıklarımın toplu görünümü bu şekilde. Şimdi her birine daha yakından bakalım. 




Bu ara ojelere sarmış durumdayım. Bu alışverişte seçtiklerim sırasıyla; 

1) Rimmel London Salon PRO 237 Soul Session. 

2) NYC Quick Dry 264 Lincoln Square Lavender.

3) Pastel Nude 753 Cream.




Max Factor Max Effect Mono Eye Shadow Golden Bronze, tatilde yanıma tekli, bronz tonlarda bir far almak istediğim anda hızır gibi yetişti. Yapısı çok kremsi, epey pigmentli. Tozutma da yapmıyor. 

L'oreal Voluminous Extra Black, uzun zamandır denemek istediğim bir maskaraydı. Umarım akma yapmaz.

Baby Lips Peach Kiss, Baby Lips'e bir şans daha vermek için alındı. Gerçekten Pink Punch renginden 10 kat fazla nem veriyor ancak rengini yine beğenmedim.










… ve Watsons'ın diş ipleri, gözlük temizleme mendilleri, her zaman kullandığım Nivea Roll-On, Colgate Plax mentollü ağız çalkalama suyunun seyahat boyu ve Solingen cımbız.


Siz son zamanlarda neler aldınız? :)




Görkem Karman

12 yorum:

  1. günaydın görkem, iyi yolculuklar ^.^

    YanıtlaSil
  2. Günaydın Görkem bloğuna hoşgeldim canım son zamanlardaki alışverişim Mac üzerineydi mac well dressed allık, mac 116 109 fırçalar ve pink plaid ruj oldu hayırlı yolculuklar canım :)

    YanıtlaSil
  3. Günaydın Görkem daha az video çekeceğim desen de biz daha çok video bekliyoruz :)
    Rimmel maskarayı deneme fırsatın oldu mu?

    YanıtlaSil
  4. Bodrum'a mı geliyorsun? Burası harika, gerçi bir laç gündür ufak ufak sallanıyoruz ama:)

    YanıtlaSil
  5. Selamlar. Watsons dis iplerinin her birinin tekli kagit pakette olanlari kutulu bir sekilde satiliyor. Ben yanimda tasimayi sevdigimden dolayi hijyenik ve pratik oluyor. Aklinizda bulunsun istedim. İyi tatiller :)

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar,
    Gayet ihtiyacın olan şeyler almışın.Ben arada kendimi kaybediyorum,ihtiyaç dışı herşeyi yığıyorum.Güle güle kullan.Bu arada farın rengi gerçekten çok güzel.Farın rengi biraz bana Wet'n wild'ın nutty farını anımsattı ama bu daha parlak,simli gibi.Belki ona da bakmak isteyebilirsin :) hepsini güle güle kullan tekrardan

    YanıtlaSil
  7. Max Factor gerçekten de güzel şeyler yapıyor bu rengine denk gelmemiştim çok güzel bi yazı olmuş :)

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar Görkem Karman...
    L'oreal Voluminous Extra Black gerçekten iyi bir maskara. Uzun süredir kullanıyorum. Sanırım dördüncü kez aldım geçenlerde. Başka bir maskaraya elim gitmiyor artık. Fiyatı biraz pahalı; ama bence verilen paraya değer. Kirpiklerde dökülme yapmıyor, yapış yapış bir görüntü olmuyor ve yoğunluğu iyi oluyor. Umarım sen de memnun kalmışsındır. :)

    YanıtlaSil
  9. görkem, buradaki netlik ve fotoğraflar çok güzel çıkmış, ışık mı, makina mı, elin mi?

    YanıtlaSil
  10. Seni çok seviyorum görkem abla ne olur bana cevap yaz çok sevinirim seni çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum :)))

    YanıtlaSil
  11. Görkem abla ne zaman yeni videolar çekeceksin???? Bir aydır yeni video yayınlamıyorsun. Seni ve videolarını çok özledikkkkk.

    YanıtlaSil
  12. Görkem abla aldığın cımbızdan memnun kaldınmı ucu nasıl düz/kesik cevaplarsan sevirim

    YanıtlaSil