Chanel 583 Taboo Oje



Günaydın! Günün yazısı Chanel Taboo üzerine olacak. Uzun zaman sonra ilk defa bir ojeye 'hasta oldum' diyebilirim. Rengin güzelliği, Chanel'in kolay sürümü ve yağ gibi yapısıyla birleşince mükemmel oje ortaya çıkıyor.






Fotoğraflar her şeyi anlattığı için ben pek bir şey eklemeyeceğim. Tek söyleyeceğim top coat olmadan da 3 gün kalıcı olduğu. Tatile Taboo'yu sürerek gittim ve denizden çıkmamama rağmen 4 gün boyunca soyulmadı, bozulmadı. 








Oje sepetimdeki en eşsiz renk olan Taboo galaksiyi andırıyor. Şimdi sözü, bu ojeyi daha önce inceleyen, çok güvendiğim birkaç bloggera bırakıyorum. Linkler aşağıda. Sizin en farklı ojeniz hangisi?




*Sephora, Harvey Nichols ve Chanel standı olan her yerden 81 TL'ye satın alabilirsiniz.



Görkem Karman

13 yorum:

  1. Top coat olarak hangi markayi kullaniyorsun ?

    YanıtlaSil
  2. Kendi fotoğraflarımdan ve olmayan tırnaklarımdan utandım sayende :) Chanel Taboo neredeyse bitirmek üzere olduğum yegane oje diyebilirim. Süper görünüyolar! xoxo

    YanıtlaSil
  3. çok güzelm! Yansımaları asla Chanel'le aynı olmasa da biraz daha ekonomik bir altenatif olarak China Glaze Let’s Groove önerebilirim.

    YanıtlaSil
  4. Ayy rengi sahaneymis bayildim. Gule gule kullan:)

    YanıtlaSil
  5. Acaba bir favori ojeler yazısı yayınlar mısın bir de instagram teklifimi kabul edersen sevinirim

    YanıtlaSil
  6. Mac soiree oje de çom başarılı bence. Parlak açık bronz altın olarak geçmesine rapmen bence içinde hafif bir oembelik te barındırıyor. Güneş ışığında ki görüntüsü muhteşem denemenizi tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
  7. Hi dear :)
    I love this shade so much :) but you know it ;D
    xoxo

    YanıtlaSil
  8. Hiii çok güzel *.* İşte tek sorun bir ojeye 81 Tl vermekte :D

    YanıtlaSil
  9. Tırnaklarında o kadar güzel duruyor ki! Sanırım alınacaklar listeme bir Chanel oje eklenmiş oldu. Babacığıma geçmişler olsun :D

    YanıtlaSil
  10. gezmediğim blog izlemediğim video kalmamışken sonunda tam istediğim gibi bilgileri verip tam istediğim bilgiye ulaşmamı sağlayan seni buldum :) cildim çok hassas olduğu için ürünlerin detaylı anlatımı ve bu konudaki bilgi detayı çok önemliydi ve sen her üründe bunu söylüyorsun gerçekten müthişsin bende genellikle mac va nars kullanıyorum denemediğim ürünleri gördüm sende süper oldu. paylaşımlarından dolayı çok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  11. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  12. bir ojeye nasıl 81 tl verdin nasıl kıydın :D

    YanıtlaSil