Gidiyorum, Bir De Sizi Seviyorum




Günaydın! Ülkemizde yaşanan acı olaylar sebebiyle bir süre yazı yayınlamaya ara vermiştim. Sonrasında ise başıma gelmeyen kalmadı ve bir türlü eski düzenimi oturtamadım. Buraya uzun uzun nelerle uğraştığımı yazmadan son engelimi özet geçeceğim.

Beni Instagram ve Twitter üzerinden takip edenler bilirler, Salı günü öğle saatlerinde tatsız bir kaza geçirdim. Kadıköy'e gitmek için bindiğim taksiden indikten birkaç saniye sonra aynı taksi arkada müşteri gördüğü için ve kaçırmak istemediği için aşırı hızlı bir biçimde arabayı geri sürdü ve sağ ayağımı ezdi.

Sadece ayağım ezildi sanıyordum ancak canımın acısından ve olayın şokundan olacak, eve geldiğimde sağ kolum ve bacağımda bir sürü morluk ve açık yara farkettim. Apar topar hastaneye gittiğimde ise sağ ayağımın hem ezilmiş hem de çatlamış olduğunu ve bunun kırıktan beter olduğunu öğrendim.

Allah'a, dolayısıyla kadere de sonsuz inanan biri olarak yaşanması gerektiğini düşündüm ve bir süre sağ ayağımı kullanamayacağım gerçeğini kabullendim. Üzüldüğüm iki nokta oldu. İlki bu akşam Yunanistan'a doğru yola çıkacağım gerçeği, ikincisi de beni ezen taksicinin bir özür bile dilememiş olması…

Her neyse, dönelim konumuza. Ben tek bacak eksik de olsa ailemle bir seyahate çıkıyorum. Aslında planım her seyahat öncesi yaptığım gibi her güne bir yazı programlamak ve seyahat makyaj çantamda neler olduğunu videoya çekmek ve sizlerle paylaşmaktı ancak bazı tatsızlıklar sebebiyle bunu yapamadım.

Telafi etmek için sizlere Yunanistan'da olduğum her günü, elimden geldiğince her anı vloglayacağım. İlk defa gideceğim için oralara hakim değilim, dolayısıyla İtalya vloglarım kadar akıcı olmayacak ancak yine de nerede ne yaptım, ne yedim, ne aldım, sizlerle paylaşacağım. 

Video yüklemediğim (yükleyemediğim de diyebiliriz) ve yazı yayınlamadığım dönemde 'her şey yolunda mı?' diye sormadan eleştirenler de oldu, sorgusuz sualsiz desteklemeye ve sabırla beklemeye devam edenler de. Ben her iki tarafa da teşekkür ediyorum.

Hayat inişli çıkışlı. Pazartesi mutluluktan ayaklarınız yere basmıyorken Salı sabahı gökdelenin tepesinden aşağı düşebiliyorsunuz. Ben de herkes gibi kendimce problemler, heyecanlar, bitişler, yepyeni başlangıçlar yaşayabiliyorum. Anlayışınız için teşekkür ediyor, döndüğümde bol vlog ve inceleme yazısıyla tüm bu zaman kaybını telafi edeceğimin sözünü veriyorum.

Son olarak, geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen, hiç tanımadan kalbime dokunan, destek olan, moralimi yükselten herkese çok ama çok teşekkürler. İyi ki her birinizle yolum kesişmiş. 

Çoğu videomda kesintisiz ve diğer vlogger arkadaşlarıma kıyasla daha soğuk konuşsam da benim ağlak bir yengeç burcu olduğumu unutmayın. Yaptığım şeyi ciddiye alıp cıvımayı sevmediğimdendir tavrım. Canım, cicim demektense 'sizi seviyorum' demek geliyor içimden. Kendimce daha samimi, daha gerçek bulduğum için belki de. 

Çok uzattım, gidiyorum. Kendinize iyi bakın. :)


*Yukarıdaki görsel şuradan alıntıdır.



Görkem Karman

104 yorum:

  1. Canım Görkemcim.Yaşadıkların zor hele tatil öncesi,belki tatil biraz daha iyi gelebilir sana.Sen sıkma canını verilmiş sadakan varmış diyelim Allah kötüsünden korumuş! Mutlu yolculuklar,seni seviyoruz! :)

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun bir daha böle şkazalar geçirmemen dileği ile iyi yolculukalar seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  3. :) Yunanistan'a gitmeyi ben ve nişanlım çok istiyoruz. Senin de oraya gideceğini okudum şu anda ve inanılmaz ama inanılmaz mutluyum! Çünkü çok çok merak ediyordum.

    Ayrıca taksicinin kaba davranışı da hiç hoş değil. Bir tane özrü bile çok görmeleri sinir bozucu. Tekrar geçmiş olsun Görkemcimm!

    YanıtlaSil
  4. Cok cok gecmis olsun allahtan acil sifalar dilerim. Iyi tatiller, sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  5. Gorkemcim cok cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Ama ne guzel kalbin varki genede sevgi dolusun. Hersey gonlunce olsun. Sen yazsanda yazmasanda ben hergun bakiyorum sayfana onceki yazdiklarini okuyor gene biseyler ogreniyorum;) yani sen bi kere kalbimizde yer etmissin. Onemli olan senin sagligin mutlu olman. Sen mutlu ol ayagin en yakin zamanda iyilessin. Seni cok seviyoruz!

    YanıtlaSil
  6. Çok geçmiş olsun.
    İnsanların bilmeden sorgulaması da ayrı tuhaf :)
    Sen blogu yazıları hiç düşünme tatilin keyfini çıkar biz seni bekliyor olacağız
    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  7. çok geçmiş olsun, iyi tatiller diliyorum
    sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Canim cok gecmis olsun cok uzuldum , seyahatinde de bol bol eglen :)

    YanıtlaSil
  9. Canim cok gecmis olsun cok uzuldum , seyahatinde de bol bol eglen :)

    YanıtlaSil
  10. Geçmiş olsun...Keşke şoförden şikayetçi olsaydın, inip arabadan 2 dakika neler olduğuna bakabilirdi :/

    YanıtlaSil
  11. Görkemcim!
    Tanımadan kalbine dokundum mu bilmiyorum ama tanımadan kalbime dokunduğuna o kadar eminim ki senden herhangi bir yazı okumak beni inanılmaz mutlu ediyor.
    Tatilin çok çok güzel geçsin.
    Heyecanla videolarını bekliyorum!
    :)

    YanıtlaSil
  12. Geçmiş olsun Görkem :(

    YanıtlaSil
  13. Dedigin gibi hayat cok garip, anı anına uymayabiliyor, biz plan yaptıkca kendi planlarını devreye sokuyor, kaza icin coooooook gecmisler olsun, gule gule git, gule gule gel tatilinin tadini cikar ne mutlu ki ailen yaninda, sana herkesten cok yardimlari olarak guzel bir tatil gecirmeni saglayacaklardir, sevgiler

    YanıtlaSil
  14. Çok geçmiş olsun Görkem umarım en kısa sürede iyileşir ayağın. İyi tatiller (:

    YanıtlaSil
  15. Çok geçmiş olsun.Ucuz atlatmışsınız.İyi bir tatil geçirmeniz dileğiyle :)

    YanıtlaSil
  16. Görkemcim çok geçmiş olsun . Senş ve vloglarını çok özledik çabuk iyileşmen dilekleriyle

    YanıtlaSil
  17. İnsanlar çok fazlasıyla ilgisiz alakasız olabiliyor. Sanki çok normalmış gibi davraniyorlar.bende bi bisiklet kazası geçirmiştim geçen ay kolumu kırmıştım seni anlayabiliyorum o psikoloji ve başkasının desteği olmadan birşeyler yapamamak gerçekten çok kötü bir durum.ben atlattım çok şükür fizik tedavilerim devam ediyor. İnşallah senin de iyi haberlerini aliriz. Çok ama çok geçmiş olsun. Seni seviyorum :)

    YanıtlaSil
  18. Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun,kendine iyi bak ! ,iyileş ve güzel yazılarla videolarla geri gel :(

    YanıtlaSil
  19. geçmiş olsun....iyi tatiller :) herşeye rağmen tadını çıkarmak gerek :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  20. Canımm yaa çok geçmiş olsun kıyamam sana (aynı kaderi paylaşıyoruz yanlız beni erkek arkadaşım ezdi :) sol ayağım alçıda yatıyorum bende (: ) en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle tatlım iyi yolculuklarr :*

    YanıtlaSil
  21. Çok geçmiş olsun.İyi tatiller dilerim sevgiler...

    YanıtlaSil
  22. görkemcim çok üzüdüm çok geçmiş olsun ALLAH beterinden korusun canım... hayırlı yolculuklar bol moral depolayacağın bir tatil diliyorum çabuk toparla iyileş ve biz sevenlerine bomba gibi dön biz hep buradayız:*

    YanıtlaSil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. Çok geçmiş olsun insanlar bu kadar dikkatsiz ve bu kadar düşüncesiz işte... Hayırlı yolculuklar ...

    YanıtlaSil
  25. çok geçmiş olsun ve iyi tatiller cnm:) bol bol eğlenirsin inş..

    YanıtlaSil
  26. Çok geçmiş olsun😔 bizde seni çok seviyoruz! Umarım tatilin çok güzel geçer😊

    YanıtlaSil
  27. Cok cok gecmis olsun tatlim! Sen seviyorsun ve seviliyorsun, bir an önce iyilesirsin insallah, güzel tatiller dilerim! :)

    YanıtlaSil
  28. geçmiş olsun görkem abla :(

    YanıtlaSil
  29. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  30. Diğerleri kızabilir ama bu işte en iyisin! :) ciddiyim diyosun ama gayet sempatik duruyorsun ekranda insanların başarılı kişilikleri görünce fesat duymak yerine tebrik etmesi gerekir. Başarılarının devamını diliyorum. Hakkettiğin yerlerde olursun umarım :)

    YanıtlaSil
  31. Seni çok çok seven biri olarak bunu okuyunca nedendir bilmem gözlerim doldu. Bir yengeç olarak seni çok iyi anlıyorum o yüzden kimseye hayran olamayan kişiliğim sana hayran olmak için çırpınıyor :) seni çok çok seviyoruz bilmeni isterim ki takip ettiğim ilk blog ve ilk Youtube kanalı senin olan hesaplar. Umarım cabuk iyileşip bolca video çekersin de sesinden ve o tatlı yüzünden uzak kalmayız. Çabucak iyileşip Yunanistan'ın tadını hepimizin yerine çıkar :) biraz uzun bir yazı oldu ama :) iyi eğlenceler görkicim :)

    YanıtlaSil
  32. bu ara hep kötü haberler alır oldum. Allah yardımcınız olsun bir daha böyle kötü olaylar yaşamayalım inşallah. Dileğim hem sizin hem de bütün ülkemiz ve dünya için, kendinize iyi bakın iyi tatiller iyileşmiş ve yenilenmiş olarak dönersiniz inşallah.

    YanıtlaSil
  33. Öncelikle çok geçmiş olsun sizi çok iyi anlıyorum belki aynısı değil ama bir değişiğini bende yaşamıştım ...
    Umarım bir daha böyle kötü günler geçirmezsiniz iyi ve güzel tatiller dilerim

    YanıtlaSil
  34. Oovv çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım bir an önce toparlanırsın. Tatilin tadını çıkar keyfine bak.İyi gezmeler...

    YanıtlaSil
  35. Tekrar geçmiş olsun, iyi tatiller ! :)

    YanıtlaSil
  36. Sen de seviliyorsun.Kendine iyi bak.

    YanıtlaSil
  37. Çok tatlı ve samimisin. Yolun açık bahtin güzel olsun. :)

    YanıtlaSil
  38. Öncelikle geçmiş olsun Görkemcim hemde iyi yolculuklar.. Hayatta aksilikler olur, sen tatilde bunları unutmaya bak ve çabucak iyileş :))

    YanıtlaSil
  39. Tam bir kuzu! İyi yolculuklar, şimdi orada bol bol eğlenir moral depolarsın hemencecik de geçer ayağın <3 Bizim yerimize de gez ^_^

    YanıtlaSil
  40. Görkem ablacım! Gerçekten seni öz ablam gibi seviyorum.Çünkü benim de 19 yaşında bir ablam var.Bu yazıyı okuduktan sonra gerçekten çok üzüldüm!Sanki benim öz ablamın ayağı kırılmış, gibi o acıyı hissettim.Allah'ım sana yardım etsin!Çabucak iyileşesin diye her akşam yatarken dualarımı eksik etmeyeceğim.Sen benim idolumsün! Seni seviyorum. gerçekten

    YanıtlaSil
  41. Çok geçmiş olsun Görkem...Kazanın tam da önceki günü seni gördüm ama yalnız olmadığın için rahatsız etmek istemedim yoksa mutlaka tanışmak isterdim. Sessiz bir takipçin olarak videolarını izlerken ne kadar zarif bir insan diye düşünürdüm canlı canlı da öylesin emin ol, asaletin oturuşundan duruşundan belli. Kimseleri kafana takma ve eğlenmene bak!! Tekrar geçmişler olsun; sen iyileş, biz bekleriz :) ve tabii ki iyi yolculuklar, keyfini çıkar :))

    YanıtlaSil
  42. çok geçmiş olsun, iyi gezmeler

    YanıtlaSil
  43. Çok geçmiş olsun Görkem ablacım

    YanıtlaSil
  44. Sevgili Görkem seni o kadar iyi anlıyorum ki!
    Bazı insanlar karşısındakinin, (ne kadar hassas olduğunu tahmin bile edemezken!) kendileri gibi olmalarını bekliyorlar. Bekledikleri gibi olmadığın zaman insanı yerden yere vuruyorlar, kişiliğimizi eleştiriyorlar.. Halbuki bilmiyorlar ki samimiyet anlayışımız farklı, sevgimizi gösterme biçimimiz farklı ve hatta çok daha içten ve gerçek. Çünkü eminim ki senin gibiler boş sözler asla vermez ve söylemez.
    O taksici tipik bir İstanbullu esnaf profili gibi geldi bana. Ankara da yavaş yavaş İstanbul'a benzemeye başladı. :( Yaptığından sonra özür dilememesi çok kötü..

    Bir an önce iyileş! Türkiye bloggerlarının en zarifi :) Geçmiş olsun.

    Aylinpiano

    YanıtlaSil
  45. Çok geçmiş olsun benim içinde gez ama çok dikkat et kendine seni çok seviyorum iyi tatiller 😘💞👙📷😍🏄💕✈🚤♥👍

    YanıtlaSil
  46. Bir kez de burdan geçmiş olsun demek istiyorum :( iyi de yapmışsın, rahatsız olman eve kapanman anlamına gelmiyor ya, nasılsa seni çok seven ve her türlü ilgilenen bir ailen varken bu tatili de çok güzel bir şekilde geçirirsin diye umuyorum :) iyi tatiller bol gezmeli yemeli görmeli bir tatil olsun :) dönüşte bize vloglamazsan kızarız ona göreee ! şaka şaka sana hiç kızılır mı <3 çok seviyoruz seni, ve kocaman öpüldünn :))

    YanıtlaSil
  47. Buda gecer...sizi beklemekte guzel...

    YanıtlaSil
  48. Buda gecer...sizi beklemekte guzel...

    YanıtlaSil
  49. Buda gecer...sizi beklemekte guzel...

    YanıtlaSil
  50. Buda gecer...sizi beklemekte guzel...

    YanıtlaSil
  51. geçmiş olsun çok çok geçmiş olsun iyi tatiller seni çok seviyoruz her zamanda seveceğiz bunu unutma pamuk yanaklı <3 <3 :)

    YanıtlaSil
  52. Geçmiş olsun güle güle git güle güle gel :)))

    YanıtlaSil
  53. çok geçmiş olsun,nazarlar aksın gitsin:)

    YanıtlaSil
  54. Geçmiş olsun , en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle

    YanıtlaSil
  55. Geçmiş olsun, inşallah çabucak iyileşirsin. Bu arada asla soğuk bi insan olduğunu düşünmüyorum, asıl hemen canım cicim oluveren insan samimiyetsizdir :) İnsanın başına ne gelirse de onlardan gelir !

    YanıtlaSil
  56. Sen bizde bağmlılık yarattın! İyileş en kısa sürede inşallah. İyi tatiller.

    YanıtlaSil
  57. Hadi sen yengeçsin de ben bir koç olarak nasıl böyle ağlağım... Çok duygulandım ama neyse geçelim bunu.
    Geçmiş olsun ve de iyi tatiller... Yokluğuna üzülmüyorum nasılsa dönüşün hep çok iyi oluyor zaman zaman olan aralardan sonra. Sen eğlenmene bak, biz de eğlenceni izleyelim mutlu olalım;)
    Sevgiyle...

    YanıtlaSil
  58. Çok geçmiş olsun.Umarım tatil sıkıntılarından bir nebze olsun seni uzaklaştırir.

    YanıtlaSil
  59. Rabbim şifa versin geçmiş olsun görkemcim tatil sana iyi gelir inşAllah

    YanıtlaSil
  60. çok gecmıs olsun görkem :((

    YanıtlaSil
  61. Gecmis olsun size umarim tatiliniz bir nebzede olsa unutturur atlattiginiz kazayi ve sıkıntısını....

    YanıtlaSil
  62. geçmiş olsun, çabuk geri gel olur mu?

    YanıtlaSil
  63. Öncelikle çok çok geçmiş olsun Görkem ablacım.
    Tez zamanda ayağınız eski sağlığına kavuşur inşallah.
    Siz yazsanızda yazmasanızda sabırla bekleriz. Ayrıca emin olabilirsiniz ki bloğunuzu, okuyucularınızı ne kadar çok sevdğiniz belli oluyor zaten :)
    Kendinize çok çok iyi bakın :)

    YanıtlaSil
  64. Geçmiş olsun, çabuk iyileş...

    YanıtlaSil
  65. çok çok geçmiş olsun görkem Allah beterinden saklasın instagramdan da takip etmek istiyorum ama artık takipçi kabul etmiyor musun bu arada iyi eğlenceler

    YanıtlaSil
  66. çok geçmiş olsun...yazı yazılır, video çekilir, sorun değil...sana birşey olmasın...sevgiler...

    YanıtlaSil
  67. İçimden gelerek yazıyorum, okuyunca cidden üzüldüm.

    Çok çok geçmiş olsun. Güzel bir tatil geçir,

    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  68. Çok geçmiş olsun Allah kaza ve belalardan esirgesin canım tatilinin keyfini çıkar bloğunu düşünme önce sağlık...

    YanıtlaSil
  69. Geçmiş olsun kendinize çok iyi bakın sizi özledik.Bende ağlak ve duygusal bir yengecim(yükselenimde yengeç)O nedenle sizi daha iyi anladığımı ve sevdiğimi düşünüyorum.Sevgilerle,

    YanıtlaSil
  70. Geçmiş olsun en yakın zamanda iyileşmen dileğiyle

    YanıtlaSil
  71. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  72. Çok geçmiş olsun Görkem.. Allah daha kötü kazadan beladan esirgesin. Biz buralardayız blogu merak etme yazılarını elbet yazarsın yeniden :)
    www.ojecanavari.blogspot.com.tr :))

    YanıtlaSil
  73. Hayat gerçekten karmaşık ve beklenmedik. Biliyorsun pat diye gitti dayıcığım. .Plan yapmamak mı lazım ne?? Ya da hayata inat daha fazla asılmak yaşama. Bilmiyorum. Her şey üstüme üstüme geliyor. Hâlâ kötüyüm sanırım. :(
    Geçmiş olsun tekrar canım benim. Umarım Yunanistan seyahati güzel geçer. :))

    YanıtlaSil
  74. bizde seni seviyoruz Allahın izniyle sağ sağlim gidin gelin eğlenin biz sabırla bekleriz güzel haberleri <3

    YanıtlaSil
  75. canım ya
    çok geçmiş olsun insanın ayağını bacağını kullanamaması nasıl bir şey 3 aydır yaşıyoruz babamın da dizi kırık ve herşey değişti ailemizde..çeken biliyor yalnızca Görkemcim hiçbir şeye takılma,iyileşmeye bak kendini sakın ihmal etme.
    iyi eğlenceler
    bizde seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  76. bazen sade bir geçmiş olsun duymak ister insan.bi an önce iyileşmen dileğiyle

    YanıtlaSil
  77. Allah yinede ölümden saklamış çooook geçmiş olsun

    YanıtlaSil
  78. çok geçmiş olsun.. yolunuz açık olsun.. iyi tatiller

    YanıtlaSil
  79. görkem'cim çok geçmiş olsun.umarım harika vakit geçirirsin ve moral olur sana bu tatil:)

    YanıtlaSil
  80. merhaba görkem ben de youtube ta ne zamandır video koymuyosun diye meraklandım blogum yok ama orada belki nedenini yazmıştır diye akıl ederek girdim baktım yazmışsın :D çok gemiş olsun en kısa zamanda eski tadının gelmesini diliyorum hoşçakal şimdilik :))

    YanıtlaSil
  81. AAA EBNDE YENGEÇ BURCUYUM :D
    AMA AYAĞIN İÇİN ÇOK ÜZÜLDÜM.KALKIP BURDA TAKSİCİYE LAF EDEMEM AMA BU TAKSİCİDE BİRAZ ABARMIŞ :)

    YanıtlaSil
  82. Görkem ablacığım,çok üzüldüm,çok geçmiş olsun.Taksici de baya kabalık etmiş sana.En azından bir özür dileseymiş.Bir şey soracağım,ayağını anladım,peki koluna ne olmuş?
    Görkem abla,ben taa Azerbeycandan yazıyorum sana.Ben azeriyim fakat senin videolarını izlemekten acaip bir keyif alıyorum.O kadar güzel konuşuyorsun kii...Zaten senin burada tek takipçin ben değilim.Benim kız kardeşim bile seni izliyor.Ayrıca seni izleyen bir okul arkadaşımı da tanıyorum.ALLAH sana şifa versin.
    Bu arada iyi tatiller ablacığım,youtubede vlog videonu gördüm,çok güzel tatil geçiriyorsunuz.

    YanıtlaSil
  83. Çok geçmiş olsun Görkem.Görünmez kaza dedikleri bu olsa gerek.Yunanistan gezisi güzel geçer umarım.Bol bol video bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  84. geçmiş olsun Görkem. İyi yolculuklar ailenle iyi vakit geçir :)

    YanıtlaSil
  85. Çok geçmiş olsun gerçekten çok üzüldüm umarım kısa zamanda iyileşirisin

    YanıtlaSil
  86. çoook geçmiş olsun öncelikle bu yaşadığın tahlisiz olay için çok üzüldüm yinede video çekmişsin onlarda seni yok böyle oldu yok şöyle oldu diyp duruyorlar sen onları kafanı takma biz seninleyiz hep istemeyen gider bende yengeç burcuyum bende senin gibiyim sen hiç kimseyi kafana takma sen ailennle hoş güzel günler geçir

    YanıtlaSil
  87. Bitanesin sen..Allah sevdiği Kulunu sinarmis.ne olursa olsun her daim bizim seni yalniz birakmadigimiz gibi sen de bizi tüm gücünle asaletinle geri cevirmedin bizlerle hayatindan dilimler paylastin.hersey guzel olucak eminim:)seni seviyoruz

    YanıtlaSil
  88. geçmiş olsun umarım çok çabuk iyileşirsin dualarımız seninle inşallah bir an önce iyileşirsin de yeniden video çekmeye ve blog yazmaya devam edersin.bu arada iyi yolculuklar inşallah çabuk iyileşirsin SENİ ÖZLEDİKKKKK

    YanıtlaSil
  89. Çok çok geçmiş olsun, Allah sevdiği kullarının arada kulağını çınlantırmış gibi düşün, aslında iyi bir sey yaşadığımız sıkıntılar, sevildiğinin göstergesi:)

    YanıtlaSil
  90. Geçmiş olsun görkem abla Allah şifa versin ..

    YanıtlaSil
  91. Canımmm :) Tekrar geçmiş olsun, seni tam olarak tanımasam da çok ama çok seviyorum. Seni sevmemin nedenlerinden biri de videolardaki ya da sosyal ağlardaki tavırların, cevapların vs. Kendine çooook çoook iyi bak :)

    YanıtlaSil
  92. Gecmisolsun bende diyorum neden videolari yok :( allah korumus genede kotusunden.. o kurabiyelerden olsada yesem simdi ahh ahhh ;)

    YanıtlaSil
  93. Merhaba Görkem.Öncelikle cok geçmiş olsun.Allah daha beterinden korusun .BEnde sessiz takipçilerindenim :)) ilk defa yazıyorum.Bloguna sürekli bakıyorum.Malesef bizim insanımız anlamadan yargılamaya cok meraklı .Bu değişmeyecek.İstedikleri gibi düşünmeye devam edecekler .takılmaya hiç gerek yok.Sizleri görmek çok güzeldi.Ailene sevgiler selamlar.İYi gezmeler.Moskoavadan selamlar :)))

    YanıtlaSil
  94. çok geçmiş olsun görkem abla

    YanıtlaSil
  95. Geçmiş olsun Görkem abla :(

    YanıtlaSil
  96. çok çok geçmiş olsun görkem abla :( çok üzüldüm umarım her şey çok güzel olur senin adına

    YanıtlaSil
  97. Görkem ablacım çook geçmiş olsun... Bende bir yengeç burcu olarak seni anlıyorum... İnşallah herşey gönlünce olur...

    YanıtlaSil
  98. görkemcim çok geçmiş olsun bende uzun zamandır yoktum sebebine gelince ev değiştirdik ve 1 buçuk yaşındaki kızımla yerleşmek zaman aldı şimdi ancak kaldığım yerden yakalamaya çalışıyorum başına gelen olaya gerçekten üzüldüm allah beterinden korumuş bir an önce sağlıkğına kavuşmak dileğiyle hoşçakal.

    YanıtlaSil
  99. Bazen hayat gercekten zor hicbir seyin garantisi yok onemli olan su ani mutlu yasamak devir gectikce anlamak zorlasiyor en iyisi senin gibi susmak her sey gonlunce olsun ve cok gecmis olsun :)))))♡

    YanıtlaSil