Flormar Jelly Look - Sky Blue Oje



Günaydın! Çocukluğumdan beri Pazar'ları sevmem ama bugün nedense içim kıpır kıpır. Geçen hafta elime ulaşan Flormar paketindeki rengarenk ojeleri ve aralarından en beğendiğim rengi incelemek için harika bir gün!




Öncelikle Sky Blue'dan başlayalım. Paketteki en güzel renk, en sevdiğim mavi. İsmi gibi jel bitişli, ışıl ışıl. Fırçası sıradan Flormar fırçalarından biraz daha yassı ve kalın ancak sürerken etlere bulaştıracak kadar değil. Bence tam dozunda.




Oje, diğer jel bitişli ojelere göre incecik bir yapıya sahip, epey akışkan. Sürümü gerçekten kolay ve 2. katta tırnağı tamamen örtüyor. Kalıcılığı ideal, ben silene kadar tırnaklarımda kaldı. Silmesi de aynı şekilde kolay. Bana göre tek eksisi geç kuruması. İyice kuruyana kadar ellerimi kullanmaya korkuyorum resmen.




Bunlar da paketten çıkan diğer ürünler. En çok hangisini beğendiniz? Yazısını yazmamı istediğiniz ürün hangisi? Sevgiler!



Görkem Karman

20 yorum:

  1. Tam baharlık-yazlık bir renk, sana da yakışmış. Güle güle sür. Kavuniçi tonu oldu benim ilk dikkatimi çeken! Bir de ben bu tür parmağını içine sokup ojeni sildiğin süngerli asetonları hiç kullanamıyorum. Kullanım ömürleri çok kısa ve her yere bulaştırıyor sanki. Ama acaba Flormar'ın bu ürünü farklı mıdır? Nasıl kullandığın ile ilgili video çeksen süper olur.

    YanıtlaSil
  2. bunları nereden temın edebılırız

    YanıtlaSil
  3. Bunun rengi çok güzelmiş. Standda o kadar oje olunca dikkatimi çekmedi. Yavruağzı ve vişne çürüğü arasında kaldım ve ikisini de aldım. 1 haftadır hergün bu iki ojeyi kullanıyorum. Ojelerin yapısını çok sevdim. Ayrıca Flormar'ı bir değişiklik yapıp uzun uzun harf ve sayılardan oluşan, akılda kalmayan kodlar vermek yerine isim vermesini de tebrik ediyorum. Umarım bu konuda istikrar gösterir. İyi pazarlar...

    YanıtlaSil
  4. Sanırım şu an en çok Flormar Pure Treatment breaking nails'i merak ediyorum :).Bugünlerde tırnaklarımla baş edemiyorum ne kullansam iyi gelmiyor doğal kürler uyguladım onlarda fayda etmedi maalesef :( Bu ürün eğer vadettiğini yapıyorsa koşa koşa gidip alabilirim :)

    YanıtlaSil
  5. somon rengi sanırım sana da çok yakışır :)

    YanıtlaSil
  6. Bu renkler hakikaten cok hosmus aferim Flormar'a bende somonu begendim oje cikarici nasil begendinizmi

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Sanırım benim en çok iki adet yeşil tonlarında oje var,işte o iki rengi ben en çok beğendim :) Hepsini güle güle kullan :) Birde sormadan edemeyeceğim, bu paketleri ne olunca gönderiyorlar ? Blogger olunca mı yoksa youtuber olunca mı ? :)

    YanıtlaSil
  9. yavruağzı da güzel gibi duruyor mavi sana ayrıca çok yakışmış

    YanıtlaSil
  10. Cok tatli bir renk, cok begendim :)

    YanıtlaSil
  11. merhaba görkem, youtube, instagram, facebook ve blogun.. gerçekten dört koldan beğeniyle takip ediyorum.
    Sephora Rouge Infusion incelemesi yapsan keşke, sevgiler <3

    YanıtlaSil
  12. Bayıldım bu renge!

    YanıtlaSil
  13. Her renge ayrı ayrı bayıldım :)

    YanıtlaSil
  14. bende somon rengini aldım, bronzlasınca cok güzel duracagını dusunuyorum. Onun dısında sürdügün acık mavi ve fusya rengini begendim.

    YanıtlaSil
  15. Flormarin hic bi ojesi kolay kurumuyo ki. Hatta bazen hic kurumuyo te allahim 😠

    YanıtlaSil
  16. somon rengi ojeyi cok merak ettim, bir sonraki yazında bekliyoruz <:)

    YanıtlaSil
  17. Flormarın bence bütün ojeleri çok zor kuruyorbu arada sana rengi çok yakışmış:)

    YanıtlaSil
  18. günaydın dün sende görüp hemen aldım bu ojelerden en çok somon rengi olan JL02 olanın engine bayıldım :)ama düz değil dalga dalga oluyor renk ilk katta:( 2 katta belki kapanır ama asla ojeyi 2 kat sürme becerisine erişemedim:) 2. katı sürmeye çalışırken nedendir bilmem hamur gibi oluyor:(( sonuç olarak kullandıkça memnunmuyum değilmiyim görücem ama renk gerçekten harika:))

    YanıtlaSil
  19. ojenin rengi süpərrr...bayıldım ojenin rengine
    benim bu renkde ojem yok..melseff..amma istərdim.
    tam bu tonlarda oje arıyorum.amma bulamıyorum

    YanıtlaSil
  20. Bu ojeler çok güzel,rengarenk ojelere bayılıyorum bir an önce gidip alıcam :)

    YanıtlaSil