The Balm - Powder To The People || Pudra Fırçası

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Günaydın! Gratis ekibi doğum günümde beni çok mutlu ederek şeker mi şeker bir paket gönderdi. Paketteki fırça, hep gözüme ilişen ama fırsat bulup alamadığım bir fırça olan Powder To The People pudra fırçasıydı. The Balm'ın ürünlerine verdiği sevimli isimler ve ambalajlarının sempatikliği beni benden alıyor zaten. Gelelim fırçaya.

Good morning! I received a cute package from my favorite Turkish drugstore; Gratis, on my birthday! I'd like to review one of my presents; The Balm Powder To The People powder brush! 




Oldukça sık tüylü ve yoğun bir fırça. Pudra, alık ve bronzer için çok kullanışlı. MAC 129'un daha tok hali gibi. En önemlisi, elime geçtiğinden beri 2 kez yıkadığım halde hiç bir şekilde tüy dökmedi. Çok iş gören ve uygun fiyatlı bir fırça arıyorsanız, daha tatlısını ve iyisini bulamazsınız. Siz The Balm'ın fırçalarını denediniz mi?

The brush is very dense and great for applying powder, blush and bronzer. It's kind of a thicker version of MAC 129. I've washed it twice and it didn't shed at all. Have you ever tried The Balm brushes?


* Gratis'e tekrar teşekkürler! :)


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

12 yorum:

  1. Tha Balm'ın ambalajları çok şeker:)

    Fondöten fırçası arıyorum ama mac vs pahalı geliyor. The Balm'ın var mı biliyor musun? ya da ne önerirsin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm'ın fondoten fırçası var ama ben henüz denemedim :(

      Sil
  2. theBalm'ın tüm fırçalarına sahibim ve çok seviyorum. Özellikle de bu fırça ve Give Crease a Chance favorilerim. Güzel günlerde kullan Görkem! :-)

    YanıtlaSil
  3. the balm'ın fırçalarını severek kullanıyorum.bende de "blend a hand", "give crease a chance" var.powder to the people fırçasınıda almayı düşünüyordum,yazın çok faydalı oldu:)

    YanıtlaSil
  4. Ben de bu fırçayı ve "give crease a chance" i severek kullanıyorum. Yalnız son birkaç kullanımda Powder to the people kıllarını dökmeye başladı :(

    YanıtlaSil
  5. sen daha çok yaz lütfen canım.konu farketmez :)

    YanıtlaSil
  6. Evet bende bunu kullanıyorum yalnız ecotool un allık fırçasını kullanınca sanki ecotool u daha bir sever oldum. Daha yumuşak fırçası kolaylıkla dagıtıyor. Ama genelde bu fırçayı kullanıyorum. Görüntüsü bile 'Beni kullan' diye göz kırpıyor, dayanamıyorum :))

    YanıtlaSil
  7. gorkemm yardimina cok ihtiyacim var!:)
    suan londradayim dolasirken real techniques brushları bi storeda karsima cikti bi tane almayi planliyorum ama stipplingimi expert faceimi yoksa baska bisi mi karar veremedim
    en sevdigin en basarili buldugun rt brushi hangisi? cogu islemi tek bi fircayla halledebilcegim hngisini onerirsin bana?:)

    YanıtlaSil
  8. En kısa zamanda kesinlikle alacağım çok şeker gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  9. Yeni allık ve pudra fırçası almak istiyorum ama rt mi yoksa mac mi almalıyım karar veremedim the balmın fırçaları da güzel görünüyor ama sanki çok uzun ömürlü olmayacakmış gibi geliyor yardımcı olur musun lütfen?

    YanıtlaSil