Rimmel London Lash Accelerator Endless Mascara



Günaydın! Son zamanlardaki favori maskaramın yazısını nihayet yazabiliyorum! Watson's Türkiye yenilenme sürecinde biz bloggerlara kocaman bir kutu göndermişti. İçinden çıkan bir sürü üründen en en en sevdiğim bu maskara oldu. Uzunca zamandır Rimmel London raflarında görüp almadan çıktığım bu ürün iyi ki de bana hediye edildi. Son indirimden kendime 3 tane stokladım! :)

Good morning! Today I'll be reviewing my recent favourite mascara; Rimmel London Lash Accelerator Endless. I've seen it in drugstore million times and never gave it a chance, until Watsons Turkey, which is one of the very well known drugstores in Turkey, sent it to me. I'm so glad to have it and I even bought myself 3 of these recently!




Paketi çok hoşuma gitmese de, ince uzun, iş gören fırçası beni benden aldı. Kirpiklerimi çok güzel hacimlendiriyor ve gün içinde akmıyor, dökülmüyor. Tek bir sıkıntısı var; o da epey geç kuruması. Uyguladıktan yaklaşık 5-6 dakika sonra tamamen kuruyor. Kuruyana kadarki süreç epey zor geçse de çok severek kullandığım uygun fiyatlı bir maskara bulmak beni çok mutlu etti. Ufak bir not; maskara, benim fotoğraflamada en başarısız olduğum ürün. Asla ve asla kirpiklerimdeki gerçek duruşu belli olmuyor. Bu yüzden pes ediyorum. Son 4-5 videomda epeyce kullandım bu maskarayı, dolayısıyla eğer aranızda görmek isteyenler olursa sizi şuraya alayım. Herkese sevgiler, güzel haftasonları! 

The packaging isn't very attractive but I love the thin and long and handy wand. I love the volume it adds to  my lashes. It doesn't budge doesn't flake. One con is that it takes around 5 minutes for it to dry, but once it's completely dry, it never smudges. I also gave up on trying to photograph mascaras on my lashes, because I can never show the real effect. However, I've been using this mascara for ages in my Youtube videos, so if you want to see it on me, then click here. Have a good weekend everyone! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

8 yorum:

  1. Hemen alıp denemek istiyorum. Yalniz zor kurudugu icin o kuruyana kadar ben ne hale gelirim bilemiyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Daha önce avondan aldığım super shock maskarasını kullanıyorum. Kirpiklerim döküldü :( şimdi biraz çekiniyorum maskara seçerken. Bu maskarada böyle bi sorun yaşarmıyım? Gerçi sen tavsiye ediyorsan sorun yoktur.. :))

    YanıtlaSil
  3. Ben de senin tavsiyenle alıp kullanmaya başladım gerçekten kirpiklerime verdiği uzunluk harika tek sorun geç kuruması :) tavsiyen için çok teşekkürler çok menun kaldım :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de senin tavsiyenle alıp kullanmaya başladım gerçekten kirpiklerime verdiği uzunluk harika tek sorun geç kuruması :) tavsiyen için çok teşekkürler çok menun kaldım :) sevgiler :)

    YanıtlaSil
  5. Bide bunun extreme black geldi o da kopkoyu kirpik isteyenler için bence onu da denemelisin :)

    YanıtlaSil
  6. Ben de %50 Watsons indiriminde kaptım bir tane ama henüz kullanmadım, güzel yorumlarını okuyunca kullanmak için sabırsızlandım :)

    YanıtlaSil
  7. Bu maskara bana da hediye olarak geldi ama henüz kullanma fırsatı bulamadım.

    Clinique ve Darphin ürünlerinden oluşan çekiliş düzenliyorum, katılmak istersen beklerim ;)
    http://pinkyfashionbeauty.blogspot.com/2013/08/clinique-ve-darphin-cekilisi.html

    YanıtlaSil
  8. Merhabalar,

    7 Eylül cumartesi gününde bloggerlarla tanışmak ve hoşça sohbet etmek amacıyla düzenlediğim blogger buluşmasına sizleri davet ediyorum.
    Katılımla ilgili detaylı bilgileri blogumda bulabilirsiniz.

    Katılım durumunuzu dönüş yaparsanız sevinirim.

    Sevgiler,

    Sevin Filiz Demir

    http://wwww.dekorcafe.com

    YanıtlaSil