NYC Liquid Liner || Likit Eyeliner



Merhaba! Günün yazısı, NYC likit eyeliner üzerine. Daimi favorim MAC jel eyelinerlardan asla vazgeçemiyorum. Watsons'a girdiğimde de kesinlikle farklı bir eyeliner arayışı içinde değildim. İstediğim şey; çok uygun fiyatlı, akmayan, simsiyah ve takma kirpik yapıştırıcısını gizleyecek cinsten bir şeydi. Ülkemize yeni gelen ve Watson's standlarında yerini alan NYC'den ilk alışverişimi yapmış oldum. Satış fiyatının yalnızca 6 TL olduğunu belirterek başlamak istiyorum.

Hello! Today I'll be reviewing NYC Liquid Eyeliner. My all time favorite eye liner is MAC Fluidlines, but I was in the need of something very affordable, liquid and very black to cover up the false eyelashes' glue. I gave NYC a chance and I'm glad I did!




Ürün çok hafif, paketi oldukça kibar. Fırçası incecik, ki bu arzu edenlerin kuyruklu eyeliner uygulamasını çok kolaylaştırıyor. Bazsız bile epey kalıcı, ancak suya dayanıklı değil. Ilık suyla kolayca temizleniyor. Fiyatına göre kat kat iyi bir performansı var. NYC ürünlerini ilk deneyişim, sanırım far paletlerine de bakacağım. Sizin uygun fiyatlı eyeliner favorileriniz hangileri?

The product is so light weight, the packaging is sleek. The brush is very thin and this allows you to draw a flick effortlessly. It's long lasting but not waterproof. It comes of easily with warm water. I really like it. It's very affordable. (Around $3) What are you favorite drugstore eyeliners?




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

12 yorum:

  1. flormar'ın diplinerı oldukça uygun fiyatlı ve eyeliner kullanmakta zorlananlar için çok ideal. kömür gibi simsiyah, suya dayanıklı değil ama kalıcı, akmıyor. ben de bunu tavsiye ediyorum senin aracılığınla :)

    YanıtlaSil
  2. Bu ürünü almadığım için pişman olmaya başladım kullanan herkes çok memnun çünkü :) golden rose un dipliner ı da bence gayet başarılı bi ürün kolay kolay akmıyo.bide sürerken kirpiklerime bulaştırmasam :)

    YanıtlaSil
  3. NYC'den siyah göz kalemi almıştım. Hiç beğenmedim. 10defa çeksem bile renk vermiyor. Zaten ucuzlugundan anlamalıydım devasa kalemin 3-4gibi bir fiyatı vardı. Bir daha gidersem bundan alacağım :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de Watsons'a ilk geldiğinde almıştım bu eyelinerı hala kullanyorum günlük makyajlarda özellikle çok başarılı hele ki bazla uygulanırsa.kolay çıkması da benim işime geliyor ekstra temizleme ürününe gerek duymuyorum:)

    YanıtlaSil
  5. Ben bu linera aşık olmuştum taa ki çok sıcak bir yaz gününde akma yapana kadar :S

    YanıtlaSil
  6. Ben de kullandım ancak baz kullanmama rağmen tüm gün dışarıdayken 3-4 saat sonunda dağılma yaptı, tam kışlık gibi duruyor. :-D

    YanıtlaSil
  7. çok çok uygun fiyatlı diye NYC'e epey şüpheyle yaklaşır gibi oldum; sadece bir ojesini ve lipgloss'unu denedim ama hoşuma gitti gibi :) sen de tavsiye ediyorsan birkaç ürüne daha şans vermek lazım.

    YanıtlaSil
  8. cıvıl cıvıl renkleri çok hoşuma gitmesine rağmen epey uygun fiyatlı olduğu için başta NYC'e biraz şüpheyle yaklaşır gibi olmuştum; sadece bir oje ve lipgloss'unu denedim ama hoşuma gitti gibi :) mademki sen de öneriyorsun, birkaç ürüne daha şans vermek gerek!

    YanıtlaSil
  9. Canım benim, Golden Rose ve Flormar'ın eyelinerları oldukça başarılı ve fiyatları da çok ucuz :) Benim bu ara jel eyelinerlarda favorim Maybelline'den, içinden çıkan fırçasıda gayet iyi güzel, aklında bulunsun :)

    YanıtlaSil
  10. Benimde son anda almaktan vazgectigim bir urundu keske alsaymisim:(

    YanıtlaSil
  11. The balmın likit eyeliner'ını tavsiye ederim indrimden 11tl gbi bir fiyata edindim, siz çıkarmadgınız sürece çıkmıyor akmıyor bulaşmıyor harika birşey ve simsiyah duruyor tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  12. The balm'ın schwing eyeliner'ı gerçekten çok güzel, her indirimde stokluyorum. Simsiyah ve akmıyor, kolayca H20 ile de çıkartılabiliyor, mutlaka denemelisin Görkem ;)

    YanıtlaSil