MAC Strobe Cream || VS Strobe Liquid



Günaydın! Günün yazısı, geçen büyük MAC alışverişimin sonunda kasanın yanında görüp son anda poşete attığım bu minik Strobe Cream üstüne olacak. Daha önce yazısını ŞURADA yazdığım MAC Strobe Lotion'ı severek kullanıyordum, ancak Strobe Cream'i dener denemez benim kuru cildim için daha iyi olduğunu anladım. Bu sebeple Strobe Liquid'imi de bir arkadaşıma hediye ettim. 

Good morning there! Today's post is on MAC Strobe Cream, which I got in the last minute of my MAC shopping. I've reviewed Strobe Liquid before right HERE, but as soon as I tried the cream one, I knew this was better for my dry skin.




Bilmeyenler için Strobe Cream de Strobe Liquid de MAC'in ışıltılı nemlendirici / likit bazları. Işıltı kelimesi sizi korkutmasın. İçinde simden eser yok, yalnızca hafif bir ışıltısı var. Makyajdan önce nemlendirici gibi uygulabildikleri gibi fondotene de karıştırılıp kullanılabiliyorlar.

For those who don't know what these are; both Strobe Cream and Strobe Liquid are liquid illuminators/moisturizing bases by MAC. There's no glitter or sparkle in them. They both give you just the right amount of brightness and sheen. You can either apply them like a moisturizer or mix them in your foundation.




İki ürünü karşılaştırmam gerekirse, ilk olarak Strobe Liquid'in daha akıcı olduğunu ve adı gibi likit formda olduğunu ve Strobe Cream'in katı kıvamda bir krem olduğunu söylemeliyim. Strobe Cream, normal, kuru ve çok kuru ciltler için uygunken Strobe Liquid'i çok yağlı olmayan her cilt tipi kullanabilir.

Compared to Strobe Cream, Strobe Liquid is more of a runny, liquid formula. Strobe Cream is thicker and cream, just like the name tells. Cream one is better for normal, dry and very dry skin types, whereas liquid one is suitable for any skin type, except too oily.




Siz bu iki üründen hangisini deneyip sevdiniz? Yorum olarak bırakmayı unutmayın. Sevgiler!

Which one is your favorite? Comment down below! x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

6 yorum:

  1. Cildim yağlı karma olduğundan dönüp bakmadığım ürünler ikisi de. Oil Control kremini aldım ve onu çok seviyorum. :-D

    YanıtlaSil
  2. Strobe Cream bu yazıdan sonra alışveriş listeme eklendi bile :) Yazısını yazdığında Strobe Lotion ilgimi çekmişti ama ben daha kremsi ve katı bir ürün arayışındaydım.Strobe Cream tam bana göre,kesinlike deneyeceğim!!

    YanıtlaSil
  3. Bende de Cream olanı var, yağlı bir cildim olmasına rağmen tek olarak kullanıyorum ve cilde verdiği ışıltıyı, sağlıklı görünümü seviyorum. :) xxx

    YanıtlaSil
  4. cream olanını almak istiyordum online satışta kalmamıştı cok üzüldüm

    YanıtlaSil
  5. Görkem, her üründen en çok beğendiğinizle bir post hazırlasanız güzel olabilir. Mesela favori fondöteniniz, allığınız gibi.

    YanıtlaSil
  6. Birkaç gündür nemlendirici arıyordum ve sanırım karşılaştıklarım arasından en iyi karar vermemi sağlayan blog olduğunu söyleyebilirim. yorumlara da bakılırsa Strobe Cream daha iyi heralde ^^

    YanıtlaSil