MAC Peaches Blush || Allık İncelemesi



Günaydın! Geçenlerde MAC'ten yaptığım büyük bayram alışverişimi Instagram sayfamda paylaşmıştım. Peaches allık da bu alışverişin bir parçasıydı. Şu ana kadar kullandığım tüm şeftali tonlu allıklar bende kahverengi dursa da çok özendiğim için bir tane daha edindim. An itibariyle bronz olduğum için de çok hoş durdu. İlk defa şeftali tonlu bir allığı beyaz tenimin kaldıracağını düşünüyorum. Kış gelsin, bir an önce eski beyazlığıma geri dönmeyi bekliyorum.

Good morning there! I shared my big MAC haul on my Instagram and Peaches was one of those products. Even though all the peachy blushers look brownish on me, I insist on purchasing more. This one looks fantastic on me since I have a little bit tan on at the moment. I'm hoping that I'll pull it off when I'm pale in the winter as well.




Allığın bitişi 'Sheertone', yani MAC'in en az renk veren, doğal duruşlu allık serisinden. Her fırçayla aynı şekilde doğal duran sonuç alınıyor, ancak benim bu 'Sheertone' yapıdaki allıklar için favori fırçam MAC 168.  Renge gelince tam bir şeftali, ancak Melba gibi soluk değil, içinde turuncunun en ham hali var. Çok severek kullanıyorum, iyi ki almışım! Sizin en sevdiğiniz MAC allığınız hangisi?

The blush has 'Sheertone' finish, which is less pigmented than other finishes by MAC. I love using my 168 brush to apply it. The color is a true peach, but not muted like Melba, it's bright and a lot more orangey. I love it! What's your favorite MAC blush?


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Aklımda olan renklerdendi buda ama sanırım uzunca bir süre mac allık almam artık insallah=)Benim en sevdiğim renkleri su an margin ve well dressed.style ve peachykeende ikinci sırada diyebilirim.

    YanıtlaSil
  2. İçindeki ışıltılar beni biraz korkutuyordu, ama senin önerdiğin hiçbir ürün beni hayal kırıklığına uğratmadığından bir MAC mağazasında yüzüme uygulatacağım. Ayrıca bronz teninle çok güzel durmuş söylemeden edemeyeceğim. :–D

    YanıtlaSil
  3. Benim favori MAC allığım: Margin! Bronz+pembe ve şeftali tonlarının harmanlandığı, her cilt tonuna uyum gösterecek türden bir güzellik bence ;) Tüm gün kalıcılık garantisi de cabası ;)

    YanıtlaSil
  4. Benim daha önce hiç mac aldığım olmadı. Ama bu şeftali tonu, sende duruşu çok hoşuma gitti. En kısa zamanda edinmek istiyorum.. :)) öneri için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. canım sana cok uaksımıs, gule gule kullan ben de resmen sut beyazim o yuzden seftali tonlarını kendime hic yakıstıramıyorum :( mac allıgım yok ama sana danısmak isterim bana soyle kışın, yanaklarımın, soguktan pembeleşmiş yanaklar gibi durmasını sağlayacak bir allık onerir misin?

    YanıtlaSil
  6. Kesinlikle benimde favori mac allıklarımdan biri Margin'dır. Rengi, ışıltısı, yanakta duruşu harika!
    Yine pembeci bir insan olarak da aldığımdan beri ayıla bayıla kullandığım mac archie's girl koleksiyonundaki pearlmatte face powder-veronica. Karıştırarak kullanıyorum şahane bir canlı pembelik veriyor yanağa:)

    Aslında peaches benimde almak istediğim ama hep vazgeçtiğim bir allıktı. Onun yerine nars luster alınca unuttum gitti, ama sen naptın yine hatırlattın Görkem:D Bir ara denenecekler listeme attım:)

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan ;) benim en sevdiğim dollymix <3

    YanıtlaSil
  8. Merhaba blogunuzu ig de buldum sabahtan beri de okuyorum yutupda abone de oldum. Ama sizden kucuk bi ricam olacaktir. Sizi bu denli cok takip eden ark varken benim gibi Hayvanlar uzerinde deney yapmayan urunlerden de tavsiye verseniz? Ben cok makyaj yapmayi seven biri degilim ama videolariniz cok guzel yazilariniz da keza oyle. Orn; Avon un tum urunleri hayvanciklar uzerinde test edildigini ogrendigimden bu yana herseyini cope atip artik kullanmiyorum. Benim gibi duyarli arkadaslar icinde bikac urun bulup koysaniz gunluk makyaj seklinde videolasaniz ne sahane olur ve ben kendi adima mutesekkir olurum.
    Tsk ler

    YanıtlaSil
  9. Bende Peaches, Melba, Well Dressed ve Lady Blush var. Lady Blush aldığım ilk Mac allığı çook seviyorum. Uzun zamandır Mac'ten birşey almadım gidip baya birşey alacağım ilk alacağımda Mac Love Thing :)

    YanıtlaSil
  10. Çok yakışmış sana canım :)

    YanıtlaSil
  11. Sen bir an önce renginin açılmasını istiyorsun ama bronzluk sana çok yakışıyo görkem! :)

    YanıtlaSil
  12. Mac'in bütün ürünleri gerçekten çok başarılı :)

    YanıtlaSil
  13. Tam benlik çok doğal duruyor :) Ten makyajında ve göz makyajında da kullandıklarını yazar mısın?

    YanıtlaSil
  14. merhaba görkem , ben mac allık için melba mı peaches mı karar veremiyorum. Mat istiyorum bunun yanında buğday tenliyim. ne dersin fikir verirsen sevinirim :)

    YanıtlaSil