MAC Kinda Sexy Lipstick || Ruj İncelemesi

SCROLL DOWN FOR ENGLISH!


Merhaba! Kinda Sexy, yaklaşık 2 senedir koleksiyonumda olan, sevdiğim bir ruj. Bitmesine az kaldı ve 'Neden hala yazısını yazmadım?' diyerek blog arşivime eklemek istedim. Kendisi MAC'in mat bitişli rujlarından. Dudakta epey kalıcı ve buna rağmen kurutmuyor. Rengi çok hafif kahve alt tonlu şeftali olarak tanımlayabilirim. Özellikle bronzlaştığım zamanlarda, şeftali allıkla kullanmayı seviyorum. Dudaktaki duruşunu aşağıda görebilirsiniz. Herkese sevgiler, iyi haftasonları!


Hello! Kinda Sexy has been in my collection for almost 2 years now and I just decided to review it! I've almost run out of it. It has matte finish and stays put for a really long time on the lips and it's not drying at all. I can describe the color as a peach with brown under tones. I love using it, especially in summer time, when I have a little bit tan on! Have a great weekend!




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

12 yorum:

  1. rengi gerçekten çok güzel, sana çok yakıştırdım. :)
    İsminden dolayı hep merak edip , koleksiyonuma katmak istemişimdir :D

    sevgiler
    stylebat.com

    YanıtlaSil
  2. CANIM renk muhteşem de seni ben kırmızı rujla görmek istiyorum :) bir de yanlış anlama ama dudak çizgilerin yerleşmeden önlemini almalısın :) öpüyorum

    YanıtlaSil
  3. Harika bir renk. Estee lauderin bu renge yakin rujlarindan almistim. Yalniz antalya sicaginda 2 tanesi cantamda eridi:( 1 tanesi de kullanirken dibinden kirildi. Ruj konusunda mac i denemek istiyorum.

    YanıtlaSil
  4. "Dudakta epey kalıcı ve buna rağmen kurutmuyor" mu? koşarak gidip almam lazım!

    YanıtlaSil
  5. Hayatımın ruju, hiçbir ruju yakıştıramadığım günlerde kurtarıcım.. Fakat kişiden kişiye rengi değişiyor sanırım, bende daha pembe- nude duruyor ve pembe tonlarında allıklarla kombinliyorum, nars deep throat gibi.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Kendisini bende 2 ay önce falan koleksiyonuma kattım. Tam ayarında bir rengi var, özellikle koyu göz makyajlarında kullanmak için aldım. Çünkü bir türlü nude'lara alışamadım çok soluk duruyor bende:/ Sadece dudakları iyi nemlendirdikten sonra sürmekte yarar var dudak çizgilerine doluyor ya da kusurları belli ediyor yani en azından bende:)

    YanıtlaSil
  7. Bir süredir listemde olan, almak istediğim rujlardan. Bir kaç aya kadar alabileceğimi umuyorum. ;)

    YanıtlaSil
  8. Şeftali tek bir rujum bile yok, bronz değilim ama belki bana da yakışır. Hemen deneyeceğim!

    YanıtlaSil
  9. Harika bi duruşu var. En kısa zamnda sahip olmak istediğim rujlardan :)) verdiğin bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  10. Ahh beklediğim yazılardan, yazdığın için teşekkür ederim kuzum öncelikle:) şeftali alttonlu olmasına tav oldum, zaten Mac ürünlerini aklıma sokan tek bloggersın <3

    YanıtlaSil
  11. rengi gerçekten çok hoşmuş alınacaklar arasına ekledim ;)

    http://jassmeenmode.blogspot.com/

    YanıtlaSil