MAC Cremeblend in LADYBLUSH || Krem Allık



Merhaba, merhaba, merhaba! Bugün sizlere, yine kefil olduğum bir ürünü tanıtıyorum. Blogumu ve videolarımı takip edenler allık takıntımı biliyorlardır. Yeryüzündeki tüm allıkları alsam da doyamam. MAC Ladyblush ise İtalya'da okuduğum dönemde aldığım, ancak sıkılıp arkadaşıma verdiğim bir allıktı. 

Hello, hello, hello there! Today I'll be reviewing a product that I swear by; MAC Cremeblend in Ladyblush. If you're an instant follower of my blog and Instagram, you already know that I'm a blush addict! I've purchased Ladyblush before, when I was living in Rome. It was the old formula; BLUSHCREME, which was way oilier and thinner. I didn't like the finish and gave it away to a friend.




MAC'in krem allıkları yenilendiğinden beri, bitişleri Blushcreme'den Cremeblend'e dönüştü. Bu da hem dudakta, hem de yanakta kullanılabilecekleri ve yapılarının eskiye göre daha koyu ve doğal olması anlamına geldi. Eski formüllerdeki yapış yapışlık yok ve yağlı ciltliler de rahat rahat kullanabilir. 

The Blushcreme formula has changed into Cremeblend, since MAC has reformulated their cream blushers. Cremeblend blushers can be used both on the lips and the cheeks. The finish is not very oily, so people with oily and combination skin can use them as well.




MAC'in websitesinde her ne kadar 'sıcak nötr mercan' olarak tanımlansa da içindeki mercanlığı göremedim. Bence içinde kahvelik bulunduran çok soluk bir renk. İçinde hafif pembelik de var, şeftalilik de. Pakete bakınca kahveliği göze çok yoğun geliyor, bu da benim gibi beyaz tenlileri korkutabiliyor, ancak parmaklarla ısıtıldığında gerçek rengini veriyor. 

Although MAC describes it as 'warm neutral coral', I don't see any coral in it. It look super brown in the pan. Well, it has some brown really. I would describe it as a super pale and neutral tone with brown under tones. Still, it has got some pink and peach. This is the hardest product for me to describe, like ever!






Bu allığı uygulamak için en sevdiğim fırçam Real Techniques Stippling Brush. MAC 130 ve 188 de harika iş görüyor. Bu rengi beğenmeyenler için yine MAC'in krem allıklarından Something Special'ı önerebilirim. Herkese yakışacaktır. Yazısı burada.

My favorite brush to apply this blush with is Real Techniques Stippling Brush. MAC 130 and 188 would do fine, too. If you don't like this shade, you can also check my review about another cream blush by MAC; Something Special, by clicking here.




Ben bu allığı gerçekten çok ama çok seviyorum. İyi tekrar almışım diyorum. Sizin favori krem allıklarınız hangileri?

 I really like this blush, I'm glad I repurchased it! What are your favorite cream blushers? x


Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com





Görkem Karman

7 yorum:

  1. Benim de severek kullandığım krem allığım gül kurusu renginde olan mac brit wit. Bu krem allığın en güzel yanı toz allığa göre daha doğal bir bitişe sahip olması yüzümde asla abartı durmuyor. Bende genellikle bu tarz bir fırçayla kullanıyorum. Daha sık kıllı tok bir fırçayla da denedim öylede kullanımı rahat geldi. Bazen yüzük parmağımla pıt pıt hareketlerle de kullanabiliyorum, kullanımı gayet rahat her şekilde:)

    Aynen ladyblush bana da mağazada kabında çok kahve gibi gelmişti dönüp bakmadım bile ama bir ara mutlaka gidip denemem lazım:)

    Bunun dışında elimde birde nars penny lane krem allık var. Ama elim ona çok gitmiyor, kullanıyorum ama nadir. Çünkü bana göre mac'e kıyasla daha pudramsı bir yapısı var ve yanağımda pudra pudra duruyor dağılmıyor iz iz kalıyor sevemedim. Aynı şekilde farklı fırçalar ve parmağımla da denedim verdiği sonucu sevmedim. Rengi çok güzel ama yapı olarak memnun kalmadım. Belki de ben henüz nasıl kullanacağımı keşfedemedim:)

    YanıtlaSil
  2. Rengi gerçekten çok güzelmiş, bir dahaki Mac alışverişimde deneyeceğim (:

    YanıtlaSil
  3. Cok.guzelmis. Rujun rengi daha bir guzelmis :) marka numara ogrenebilirmiyiz ?

    YanıtlaSil
  4. cok sekersin sen coook :) gule gule kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. Krem allıklara oldum olası soğuk bakıyorum belki dağıtamam uygulaması zordur diye ama şahane bir renkmiş :)

    YanıtlaSil
  6. Cok guzelmis cok dogal ve baska druyo

    YanıtlaSil
  7. Bende bu aksam siparis verdim gorkemmm meraktan catlamak uzereyim:)

    YanıtlaSil