AVON Warm Glow || Bronz Allık



Günaydın! Herkese iyi bayramlar! Günün yazısı AVON'un Warm Glow adlı bronz pudrası üstüne. AVON'un her ürününe bayılmıyorum, ancak bazılarına tapıyorum. Mesela Supershock'tan daha iyi bir siyah kalem kullanmadım, yazısını yakında yazacağım. Gelelim Warm Glow'a. Kendisi canım arkadaşım Aynur'un bana aylar önce hediye ettiği bir ürün. Elime geçtiğinden beri o güzel kokusunu içime çeke çeke kullanıyorum.

Good morning! Today I'll be reviewing AVON Warm Glow bronzer. I can't say I'm a big fan of AVON products, but there are some, I can't live without. Just like Supershock eye pencil. I still couldn't find a darker black that doesn't smudge at all like my Supershock, big love!




Oldukça kullanışlı, kocaman aynalı, bronz, kare bir paketi var. Ürün gerçekten şık ve harika bir kokusu var. Bana sorarsanız yaz kokuyor. :) 

The product is very handy and the big mirror helps a lot. It smells so good. It smells like summer. :)




Güneş ışığında yakından bakıldığında belli olan çok hafif bir ışıltısı var. Hem bronzer olarak, hem de allık olarak kulanıyorum. Videolarımı takip edenler bilir; bir keresinde göz makyajımda da kullanmıştım. AVON'dan kesinlikle alınması gereken ürünlerden biri diyorum ve aranızda deneyenler varsa yorumlarını bekliyorum. Herkese güzel günler!

You can see the lovely sheen in sunlight. I use it as a bronzer and blusher as well. I even used it on my eye makeup once. All in all, this is one of the best products of AVON. Have you tried it? x




Instagram: gorkemkarman
Twitter: urfacemycanvas8
Gmail: yourfaceismycanvas8@gmail.com



Görkem Karman

4 yorum:

  1. Şuan gerçekten tam alınası duruyor bu yazıdan sonra :) Işıltılı demişsin bebiş ama kontür yapmak için de kullanılabilir mi ?

    YanıtlaSil
  2. Bende avon un supershock siyah goz kalemini denedigimde gercekten cok hosuma gitmisti ama bi sure sonra gozumu surekli kasindirdigini dolayisiyla bazen kizarttigini farkettim.. Cok uzulmustum o zaman oyle bi kalem daha bulamam diye ama es deger sayilabilecek hatta bir tik otede olan hala cok severek ve memnun kalarak kullandigim urun Maybelline Master Drama siyah goz kalemi gercektenn tavsiye ederim!!!

    YanıtlaSil