NARS Copacabana Illuminator / Aydınlatıcı





Merhaba! Bugün hiç keyfim yoktu ancak babamın başucuma bıraktığı anahtar ve ruhsatla yeniden doğmuşa döndüm! Bahsettiğim kazadan sonra arabam nihayet servisten çıktı ve artık daha hızlı daha öfkeliyim hahahah ŞAKA tabii ki, daha da dikkatli olacağım ve mümkünse taksilere yaklaşmayacağım. Hazır bu kadar keyifliylen keyfimi ikiye katlayan bir üründen bahsedeyim dedim. NARS'tan aldığım ilk likit aydınlatıcı olan Copacabana Illuminator, karşınızda.

Hello! Today was being pretty depressing for me, until I got my car back from the service! Another thing that made me smile was this purchase that I did in Nars. Here you have the review of NARS Copacabana Illuminator.






Öncelikle gramajdan ve fiyattan bahsedelim çünkü özellikle anonim olarak en çok fiyatlardan bahsetmem isteniyor blogda. Nars Copacabana'yı Palladium alışveriş merkezindeki Sephora'dan 73TL'ye aldım. Ürün bu şık ve taşınabilir tüpte 30ml olarak geliyor. 30ml kulağa az gibi gelse de bir highlighter/illuminator için iyi bir miktar ve bu tarz bir ürünü milim milim kullanmak gerektiği için uzunca bir süre gider diye düşünüyorum.

Let's start with the packaging. This comes in a cute, handy tube that contains 30ml of product, which is actually a lot for a liquid illuminator/highlighter, because you only need a tiny amount of product so this tube will last me for a loooong long time.




Ben tercihen ufacık bir miktar sıkıp elmacık kemiklerimin üstüne ve burun kemiğime hafifçe sürüyorum ve fotoğraflarda ışığı yakalayıp harika görünüyor. Ancak içinden çıkan prospektüse göre daha ıslak ve sağlıklı bir görünüm için fondoteninize de karıştırabilirsiniz diyor. Ben denedim ve bütün yüzüm ışıl ışıl parladı disko topu gibi, bu yüzden yine kendi bildiğim yoldan kullanmaya devam edeceğim.

I personally like squeezing a pea sized amount of product on the back of my hand and pat it on the tops of my cheekbones and down the bridge of my nose. It's said that it can be also added to your foundation and used all over your face but when I tried it, I looked like a disco ball. It didn't give me a dewier look, just glitter all over my face!




Oldukça akıcı bir yapıda olan Copacabana gümüş yansımalı pembe bir renkte. Beyaz ve hatta buğday ten için gerçekten güzel bir aydınlatıcı. İçinde bariz görünen sim parçaları yok, bu ışıltıyı ancak  parıltı diye adlandırabilirim.

Its formula is extremely runny and watery. Copacabana is a silver based pink which looks fantastic on pale skin. It doesn't have much glitter, I would name it sheen. 




Yalnız dikkat! Bu ürün oldukça çabuk kuruyor, yani sakın benim gibi telefon çalınca yüzünüzde kalıp gibi bırakıp dakikalarca oyalanmayın. Bu arada suya ve tere dayanıklı olduğunu da belirtelim ki cildi yağlıya dönük olanlar da rahatlıkla kullanabilsinler! 

Careful! This stuff dries super fast! So you have to work it on your skin very quickly and let me remind you; this is waterproof and sweatproof so anyone who has slightly oilier skin can also use this.


Sizin favori aydınlatıcılarınız neler?

What are your favorite illuminators?



Görkem Karman

35 yorum:

  1. Işıltısı çok güzelmiş gerçekten sevdim :)
    Benim favori aydınlatıcım henüz yok sanırım, bir efsaneye dönüşen mac lightscapade almıştım bu yıl içinde gelen bir koleksiyondan, ama daha denemedim bile allık sürdükten sonra hiç aklıma gelmiyor sanırım üşeniyorum :) Bir de the balm'ın mary-lou manizer var onu da sanırım 2-3 kez kullandım, güzel ama sanki biraz fazla simli gibi ya da bana öyle geliyor :)
    Yeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. The Balm'ınkine bugün baktım ben de, dediğiniz gibi çok ışıl ışıl geldi bana da. Benim Lightscapade'i deli dana gibi aradığımı biliyor muydunuz?:( şunu bi permanent line'a sokamadılar:(

      Sil
    2. Bende bilmiyordum permanent line'a girdiğini, sordunuz mu gerçekten öyle miymiş?
      Eğer öyleyse bu en çok size yarayacak :) Bende geldiğinde zaten havada kapmıştım bitecek korkusuyla ilk günden :)
      Gerçi bir de mavi-pembe damar sorunsalı var, bazıları çok bej bazıları az damarlıymış, makbulu damarlı olanmış :)
      Alırken en çok buna dikkat edin bence :)

      Sil
    3. Palladium Mac'e sordum ve Mac'in web sitesinden baktım yalnızca gold deposit ve soft and gentle var msflerden:( herhalde başka bir koleksiyonla gelip yine tükendi ama eğer denk gelirsem bu uyarıyı dikkate alacağım, çok teşekkürler:)

      Sil
    4. Eğer permanent olsaydı kesin gözümüze çarpardı zaten mağazada :)
      2012 yılı içerisinde 2 kez farklı koleksiyonlarda çıkmıştı bende birinde kaçırmış diğerinde almıştım, yakın zamanda tekrar satışa çıkarırlar umarım.

      Sil
  2. Lightscapade permanent oldu diye okudum bir yabanci blogta. Ben de msf soft and angle var memnunum. The balminki de var ama bence de cok isiltili ve cok kolay dagilmiyor gibi geliyor bana. Nars albatrosa baktim bugun pudra olana, cok sari geldi o da. Nars orgasm ve bunu da seviyorum. Ben fondotenle karistirdigimdaki etkisini seviyorum. Mac strobelar da fondotenle karisinca ya da baz olarak guzeller. Bir de smashbox artificial light cok basarili flash rengi guzel yansimali bir sari tonu ama cok altininsi degil. Tr de sadece sevilde satiliyor. Bir de bu nars aydinlaticilarin fiyati dusmus sanirim ben daha pahaliya aldim ikinci tupu diye hatirliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten permanent olduysa direkt alırım! Albatross çok altın ben de sevmiyorum. Dediğim gibi ya çok beyazım diye olmadı ya da fondotenimin yapısından dolayı, ben yine fondoten üstüne kullanmaya devam:)

      Sil
    2. Smashbox ta dene sarı görünse de güzel bir yansıması var,fondotenle de güzel karışıyor.
      Dediğin gibi fondten yapısına da baglı olur. Ben yazın bronz olunca Orgasmı tüm yüzüme baz olarak uygulayıp üzerine koyu renk fondoten sürüp bronz makyaj uyguluyordum.

      Sil
  3. high beam kullanıyorum hep bu ürünü de denedim aslında alacaktım ürün miktarı highbeam a göre miktarı cok oldugundan
    ama ışıltısı biraz fazlaca geldi aceleciyim ayarlayamam demiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benefit High Beam'in deneme boyunu kullanmıştım, gerçekten benzer ürünler, çok çok hafif bir ışıltı farkı var dediğiniz gibi:)

      Sil
  4. Ben Benefit Girl Meets Pearl kullandım bir ara, çok da sevdim. Hatta daha sonra neden blog satışında sattım, bilmiyorum bile :)) Ama bugün de aylardır almak istediğim YSL Dare To Glow aydınlatıcılardan aldım. Güzel gibi görünüyor. Yakında ben de yazısını yazarım tabi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merakla bekliyorum:) Güle güle kullan bu arada!

      Sil
    2. YSL Dare To Glow u ben de cok merak ediyorum, hemen takibe alayım seni begenirsen kesin alarım bir aydınlatıcı hastası ve koleksiyoncusu olarak

      Sil
  5. Bende aydınlatıcı olarak TheBalm Mary Lou, Mac Lightscapade, Bobby Brown Shimmer brick ve Mac Hush ccb var. En en sevdiğim Hush <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende de CCB'lerden Pearl var, en çok istediğim de Mac Lightscapade, hatta hemen şimdi Mac'in sitesinden gerçekten kalıcı koleksiyona katılmış mı bakıyorum!

      Sil
  6. Evet, lightscapade permanent oldu; bizzat gördüm :) Bende de hush, mary-lou manizer, sofr&gentle, bb shimmer brick, nars orgasm ve soft beach multiple var. Böyle yazınca çok göründü bir an :) Neyse, en sevdiğim hush diyecektim. Krem formlu aydınlatıcılar kesinlikle çok daha doğal duruyor ve ciltle bütünleşiyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoook güzel bir haber bu:) evet baya genişmiş highlighter koleksiyonunuz:)

      Sil
  7. Merhaba,Lightscapade permanent lineda artık, ben de bir aydınlatıcı istiyorum ama genelde mat makyaj sevdiğim için bu aydınlatıcı işi nasıl olucak bilemiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim bu habere! Ben de mat makyaj seviyorum ancak fotoğraflar için highlighter olayını sevmeye başladım:)

      Sil
  8. Gorkem'cim ben de bu hafta sonu copacabana mı yoksa albatros mu alsam diye dusunurken buldum bu yazını. ıyı fıkır oldu ben de vugday tenlıyım ya o yuzden bıraz endıde edıyordum ama artık endıse kalmadı :)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Ground cover can be added to pedophile the landscape.
    Wear disposable gloves to keep from directly touching feces.

    The less competition, the better off your plants will be.


    My weblog: mulching

    YanıtlaSil
  10. The DE particles act to puncture the exoskeletons of
    most insects, mites, fleas, ticks, etcetera, causing
    them to die by dehydration. They don't control every bad bug, but it will help you have better success gardening. In some cases, the quantity of materials for making compost in the amounts desired (an annual layer 2 inches deep across the garden) cannot be obtained.

    Feel free to surf to my web page: mobilize

    YanıtlaSil
  11. Much of the Christmas celebration actually begins in the last week leading up to Christmas
    and this is the time that the event s joined by those taken flights to Egypt
    from UK and other places. It stands 2nd position in population around the world.

    Stars and the loaded are sometimes (however, not always) capable to go beyond
    the holding out course of action to obtain immediate gratification.
    Assemble your guests in teams, set out clues and people to actually talk to.
    Somerset House Between 1776 and 1786, Somerset House wasbuilt on the site of
    a Tudor mansion built in 1547 by Edward Seymour, Earl of Somerset and
    uncle to Edward VI of England.

    Here is my page egyptian newspapers

    YanıtlaSil
  12. Instead, put grass clippings to use as mulch for your garden.
    Louis, a new delivery tradition has been created: the "Mulch Man. Depending on the density of the mulch, one should lay two to six inches of mulch over topsoil in the vegetable garden.

    Here is my webpage mulching

    YanıtlaSil
  13. Other FSX Virtual Airlines are based on real airlines, from
    major carriers to small operators. Sub-Genre: Reality Simulation - Person-centered reality simulation games provide the user
    with the ability to control a single, or sometimes a handful, of individual characters.
    However, such training programs are tough to wave through since it require tons of learning
    patience and willingness to proven one’s innate
    skills. We would like to invite you to join our virtual
    airline in Ireland if you have some time that you can spend with is to fly online.
    Every plane is actually the virtual model of the real aircraft, including the controls that
    you can setup with the working, clickable cockpit.

    Also visit my web page: simulator

    YanıtlaSil
  14. Use oils that can help keep your hair soft and manageable.

    ) at a rate of one drop of essential oil per tablespoon of base oil.

    There are organic oils in your hair that are there for a cause.

    Ideally, prepare the day before dilution and in the evening, put the mixture in the palm of your hand and apply and hold your hair and scalp.
    Goodness of traditional herbs work wonders for colored, straightened and chemically treated hair.


    Feel free to visit my homepage ... hairstyles with bangs

    YanıtlaSil
  15. Otherwise you may feel frustration to play these games. If
    you make mistakes and you use a simulator, then it will cost you nothing.
    Because Lemonade Tycoon is flash-based, it can be played
    by virtually anyone with a web browser. If you are running your simulator for commercial
    purpose and there are people playing with their own golf clubs,
    ask them to wipe their clubs with a wet clean piece cloth.
    Unfortunately, the series has been dormant for quite some time and there isn't any indication that it will be returning anytime soon.

    YanıtlaSil
  16. Greetings from Carolina! I'm bored to death at work so I decided to browse your website on my iphone during lunch break. I love the knowledge you provide here and can't wait to take a look when I get
    home. I'm amazed at how fast your blog loaded on my phone .. I'm not even using WIFI, just 3G .
    . Anyhow, awesome site!

    My web-site :: click here

    YanıtlaSil
  17. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  18. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  19. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  20. Merhaba, ürün çok hoşuma gitti lakin benim gibi öğrenci olanlar için fiyatı biraz yüksek maalesef buna benzer muadil bir ürün önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler. :)

    YanıtlaSil
  21. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil
  22. Merhaba Görkem, sence Nars mı yoksa Mary lou mu cevaplarsan çok sevinirim sevgiler :))

    YanıtlaSil