NARS Concealer Duo (Vanilla/Honey)



Merhaba! Bugün, dün yaptığım ŞURADAKİ makyajda kullandığım Nars kapatıcı hakkındaki detaylı fikrimi paylaşmak istiyorum. Bildiğiniz gibi tam bir göz altı kapatıcısı hastasıyım, gözlerimin altı çok mor ve tenim çok beyaz olduğundan, makyajda en önem verdiğim adım; kapatıcı.

Hello there! Today I'm going to talk you through Nars Concealer Duo, that I used on yesterday's make up post, which is right HERE! The most important part about my make up is the under eye concealing, as I have super pale skin and very dark under eye circles. 




Aslında yeterince kapatıcısı olan biri olarak bir yenisine daha hiç ihtiyacım yoktu, ama her zamanki gibi dayanamadım ve Nars'a da kapatıcı konusunda bir şans vererek, toplam 3 renk seçeneği olan ikili kapatıcılarının en açık rengi, Vanilla/Honey ikilisini aldım. BEN DÜNYANIN EN AÇGÖZLÜ KIZIYIM, EVET.

I already have so many concealers to last me forever but this time, I wanted to give Nars a chance and got this Vanilla/Honey shade concealer among 3 options. This was the lightest one, by the way.


 


Paketi Nars'ın ikili far ve tekli allıklarıyla aynı ambalaja sahip. Klasik kauçuk nars paketi. Bu arada kapatıcının fiyatı da 79TL. 

It has the classical sleek Nars packaging, same size as the blusher and the eyeshadow duos.




Sevdiklerim / What I Like About It

- Kapağında ayna bulunan şık paketi. / The chic packaging with a mirror inside.

- Biri aydınlatmak için açık, diğeri kapatmak için koyu olan iki renkli olması. / Comes with 2 colors, which corrects and the other conceals. 

- Yapısının kadife gibi olması, yapış yapış olmaması. / Its velvet texture, not being sticky at all.

- Çok ince bir yapısı olması. / Its sheer formula.


Sevmediklerim / What I Don't Like About It

- Yapısı ıslak bir pudra gibi, kurutucu etkisi. / Almost like a wet powder, a bit drying.

- Altına mutlaka bir göz altı nemlendiricisi gerek. / Definitely needs an eye moisturizer underneath.




Sağdaki koyu rengi halkaları kapatmak için, soldaki açık rengi ise aydınlatmak için kullanıyorum. Bobbi Brown Corrector ve Mac Studio Finish concealerımın yaptığını yapmıyor tabii ki ama, hafif oluşu, iyice nemlendirdikten sonra kullanıldığındaki doğal duruşu ve paketinin asaletiyle makyaj çantamda yerini çoktan aldı.

I use the darker shade on the right, to correct my dark circles and use the lighter shade on top, to highlight. It doesn't do what my Bobbi Brown Creamy Corrector and Mac Studio Finish concealer combo do but its light consistency and sleek packaging have already made me put this in my current make up bag! Nice job Nars!


instagram: gorkemkarman



Görkem Karman

9 yorum:

  1. hi dear NARS products are really good...all !!
    what do you think to follow each other? I'll wait for you on my blog...
    kiss and have an happy day
    vendy

    NEW POST
    follow me on:
    the simple life of rich people blog
    instagram @ thesimplelifeofrichpeople

    YanıtlaSil
  2. merhaba..geçen yaz almıştım bu üründen kapatıcı bölümü bitmek üzere.dedigin gibi kurutucu bir etkiye sahip.tekrar almaktan kararsız kaldım bundan daha iyi bir ürün var mı tavsiye edecegin ve kurutmayacak*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, benim kisisel favorim yogun kapaticilik ozelligi olan Mac Studio Finish Concealer ancak guzel bir nemlendirici olmadan kurutabiliyor. Kuru goz altlari icin en guzel kapatici bence Mac Select Moisturecover:)

      Sil
    2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

      Sil
    3. teşekkür ederim^^ sürekli göz altlarımı nemlendirmeye çalışıyorum.yalnız Mac Select Moisturecover ben de var o bile kurutuyor =/

      Sil
    4. Oo o derece yani. O zaman Bobbi Brown Creamy Concealer iyi gelebilir. Çünkü nemlendiriciliden çok yağlı.

      Sil
  3. I was curious if you ever thought of changing the layout
    of your blog? Its very well written; I love what youve got to say.
    But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or two images.
    Maybe you could space it out better?

    Have a look at my web site :: click here

    YanıtlaSil
  4. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil