Makyaj Çantamda Neler Var? / What's In My Make Up Bag?





Merhaba! Bugün sizlere çantamdan ayırmadığım minik makyaj çantamı açıyorum. Bu aralar yanımdan ayırmak istemediğim tüm ürünler burada!

Hello there! Today I'm gonna zoom in my makeup bag that I keep in my hand bag all the time. These are the products that I take with me anywhere!




Soğuktan kuruyan ve çatlayan dudaklarıma hiç bir şey iyi gelmedi. Ta ki kız kardeşim beni Vaseline Lip Therapy ile tanıştırana kadar. İnanılmaz nemlendiriyor ve çatlakları, kurulukları anında geçiriyor. Şu ana kadar kullandıklarım arasında en iyisi!

My lips were cracked and broken out because of the old weather and nothing worked, until my sister gave me this amazing lip therapy by Vaseline. It's the best lip care product I've ever used!




Çantama yeni katılan Nars Deep Throat allık ve Velvet Matte Lip Pencil/ Sex Machine. Nars'ın allıklarına bayıldığımı duymayan kalmamıştır herhalde. Yabancı bloglarda methini çok duyduğum Deep Throat'a bir şans verdim. Beyaz tenimde harika durdu ancak anneme o kadar çok yakıştı ve beğendi ki sanırım ona hediye edeceğim.:)

This Nars couple has just joined in my make up bag. Deep Throat Blusher and Velvet Matte Lip Pencil in Sex Machine. 




Nars'ın kalem rujlarından biraz bahsetmek istiyorum. Velvet Matte yani kadifemsi mat kalemler olarak geçiyorlar ve yapıları, dudakta duruşları çok çok güzel, çok beğendim. Başka renklerini de alacağım kesin!

This is the first time I get Nars' lip pencils. As the name says; it gives your lips that velvety matte look and I love it. I'm going to purchase other colors for sure!




Soldaki Velvet Matte Lip Pencil/Sex Machine, ve sağdaki de Deep Throat Allık.

On the left; Velvet Matte Lip Pencil/Sex Machine and on the right; Deep Throat Blusher.




MAC'in allıklarına ayrı bir hayranlığım var koleksiyonumun çoğunluğunu onlar oluşturuyor. Makyaj çantamdan bu ara çıkartmadıklarım ise Mac Tenderling ve Mocha. Tenderling ile ilgili detaylı yazım için buraya tıklayabilirsiniz. Mocha ve bazı diğer favorilerim hakkında detaylı fotoğraflar ve bilgi için ise buraya!

I am so in love with MAC blushers and they have the biggest part in my collection. These 2 babies are the ones that I keep in my makeup bag these days; Tenderling (click) and Mocha (click).




Beni fondoten kavramından uzaklaştıran Laura Mercier Renkli Nemlendirici'nin detaylı yazısını şurada  ve hatta şurada yazmıştım. Hala aynı şeyleri düşünüyorum! İlk likit aydınlatıcım olan Nars Copacabana'nın yazısı ise burada.

Something brilliant that made me stop using foundations; Laura Mercier Tinted Moisturizer that I talked about here. And my first liquid illuminator Copacabana that I reviewed here




Yine şurada yazısını yazdığım Nars kapatıcım, bir önceki yazımda bahsettiğim hayatımın rimeli Volume Million Lashes (yazısı için buraya), MAC kirpik kıvırıcımın yazısı için buraya ve Clinique Bottom Lash Mascara için ise buraya!

I also reviewed my recent favorite concealer by Nars in this post here, raved about the best mascara on earth; L'oreal Volume Million Lashes in here, the black MAC lash curler in this post here and the Clinique Bottom Lash Mascara in here.




Ve ve ürünün kalitesinin yanı sıra kocamaaan aynası için çantamdan ayırmadığım ve şurada epeyce övdüğüm Nars Laguna Bronzer.

Aaaand the most beautiful bronzer; Nars Laguna Bronzer. Raved about it right here. I love how it comes with a huge mirror.


Sizin makyaj çantanızda neler var?

What do you have in your make up bag?


xx

Görkem Karman

9 yorum:

  1. Kirpik kıvırıcı hic kullanmadim. Ama okuyunca bur merak girdi icime :)
    Nars kalem ruj da cok hos gorunuyor. Fiyatini hatirliyor musun?
    Ve bu postu cok sevdim ben.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpik kıvırmanın tüm ifadeyi değiştirdiğini düşünenlerdenim, kesinlikle iyi bir tane edinmelisiniz! Nars kalem rujların fiyatı 79TL olması lazım:)

      Sil
  2. Blogunuzu yeni kesfettim ve cok garip ama makyaj cantamizin yarisindan fazlasi ayni urunlerden olusuyor..nacizane tavsiyem biodermanin lip balmi gercekten coook cok iyi..ayrica sizinkinden farkli olarak chanel maskarami baska bir urune asla degismem ve bende olmayan nars kalem rujuda edinecegim..ortak urunler fazla olunca yorumlariniza ayri bir guven duydum..sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, bioderma'nın lip balmını da en kısa zamanda deneyeceğim. Tavsiye için çok teşekkürler. Chanel'in hangi maskarası? Çok merak ettim sizin makyaj çantanızda neler var?:)

      Sil
  3. chanel inimitable benim yillardir asla vazgecemedigim maskaram..birkac tane ysl denedim ama okadar cabuk kuruyorki odenen paraya degmiyor bnece..ayrica gecen sephra indirimden meshur outrageous aldim cok otu diyemem ama okadar sivi ki heryana bulasti..kisaca elimde 10 dan fazla maskara var ama sadece chaneli bitince aliyorum..kesinlikle tavsiye derim..ayrica bioderma lipbalmi dudagi catlayan mat rujlardan kuruyan herkese tavsiye ederim daha iyisini denemedim..sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. bunlarin disinda cantamda mac ve nars alligim..laguna bronzerim..bazen estee double wear bazende nars kapaticim mac siyah kalemim eksik olmaz..clarins kas kalemim mac plink ve russian red rujumda..birde yeni kesfim sephora mineral pudrayi ekledim..icinde yag paraben ve en onemlisi hassas ciltleri tikayan talc yok..cilt doktorum bile bu pudrayi kullaniyor onda gorup aldim..coook memnun kaldim..

    YanıtlaSil
  5. kendi makyaj cantam disinda size bir cilt doktorunun makyaj cantasindakieri yazmak istiyorum..kendisi aile dostumuz oldugu icin karistirma firsatim olmustu :
    1.sephora mineral compact fondoten (ama kendisi aslinda sahane bir pudra)
    2.estee lauder bronzer (oil free ve ince yapili oldugu icin secmis)
    3.lancome subtil allik (oil free ve non comedogenic oldugu icin secmis)
    banada nedenleriyle bunlari tavsiye etti mac ve nars alliklarim onumuzdeki 5-6 sene bitmez ama yinede en kisa surede urulerimi bunlarla degistiricem..cunku talk iceren ve yagli urunleri asla kullanma dedi :(

    YanıtlaSil
  6. Asking questions are actually nice thing if you are not understanding anything entirely,
    however this post offers good understanding
    even.

    Review my site ... click here

    YanıtlaSil
  7. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil