MAC Tenderling Sheertone Blush



MAC Tenderling, Sheertone yani bu belli belirsiz sonuç veren seriden, pembe bej bir allık. Beyaz tende harikalar yaratan, koyu tenlerde ise belli bile olmayan bir allık. Yani teniniz koyuysa bu allık size göre değil! Beyaz tenlerde konturleme amacıyla bile kullanılabilen bu allığı ben doğal bir görünüm için elmacıklara uygulamayı tercih ediyorum.

MAC Tenderling is a Sheertone blusher and I can describe the colour as a pinky beige. It looks incredibly natural on fair skin and doesn't even show up on darker skin tones, so if you have tanned skin, this baby is no good for you! You can even use this as a contour for those who have pale skin but I prefer using this to give my cheeks a very natural flush.




MAC'in Sheertone allıklarının kalıcılıklarını beğenmememe rağmen Tenderling beni şaşırttı. Fondoten üzerinde 5-6 saat kadar, çıplak tende ise 3-4 saat kadar kalıyor ve yine bu serinin allıklarına göre fazla pigmentli.

Although I don't like the staying power of MAC's Sheertone blushers, this one has surprised me with its staying on foundation for 5-6 hours and on bare cheeks for 3-4 hours. Even though it's a -sheertone- blush, it doesn't come up that sheer, as it's pretty pigmented.




Tüm beyaz tenlilerin koleksiyonuna katması gereken ve öylesine alınıp beni şaşırtan bir ürün bu. Well Dressed'den sonra 2. beyaz ten allığımı buldum. Sizin favorileriniz hangileri?

This is a product that has to be in every fair girl's collection. Surprisingly it became one of my favorites for my casper pale skin, after Well Dressed. What are your favorites?



Görkem Karman

12 yorum:

  1. blush baby yi denediniz mi? o da hafif bir renk veriyor,ağır makyajlar için beyaz tene kesinlikle joker!
    bursaya mac yeni açıldı,pinkswoon şöhretini duyup almaya gittiğimde ilgili bayan bulamadı :( ben de pink swoonu merak eden pamuk bir bayanım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blushbaby ve Tenderling arasında kalıp Tenderling'i aldım, bi dahakine o da benim olacak! Pink Swoon baya iddalı geldi bana, neon pink olduğundan sanırım, onun yerine Fleur Power'ı aldım:)

      Sil
  2. blogun resmen moralimi düzeltiyor Görkem :)
    tam da yeni bir post beklerken süper oldu bu . Merak ettiğim,almak istediğim allıklardan biri daha :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. senin bu yorumun da benim moralimi düzeltti:) çok teşekkürler!

      Sil
  3. çok seviyorum blogunuzu hergün sayısız kez bakıyorum yeni yazı gelmiş mi diye :)
    benim de wishlistimde var uzun zamandır ancak sürekli başka allıklar alıyorum nedense :)
    bir dahaki yazınızı sabırsızlıkla bekliyorum ;) yeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için:) ben de hiç bir zaman wishlistime sadık kalamıyorum nedense:)

      Sil
  4. acaba mümkünse tabi mail adresinizi öğrenebilir miyim? Blogda bakındım ama göremedim sanırım yok, size sormak istediğim bir konu var da :) teşekkürler.. yeşim

    YanıtlaSil
  5. Ah işte o güzelim tenderling'i kullanamayanlardan biriyim ben :) buğday tenliyim ama blush baby'i kullanabiliyorum. O biraz daha pembe tonlu olduğu için belli oluyor az da olsa.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Blushbaby de çok güzel ama:) Bir sonraki allığım kendisi olacak:)

      Sil
  6. Merhaba, postun üzerinden epey geçmiş ama okuyacağınızı umuyorum. Bu allığı online sipariş vereceğim ama tereddütte kaldım.NC30 benim rengim ve çok belli belirsiz duran,sadece hafif renk veren bir allık istiyorum.Açık buğday tenliyim.Acaba nasıl durur?Bir fikir rica ediyorum.teşekkürler..müge

    YanıtlaSil
  7. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil