L'oreal Volume Million Lashes & Face Of The Day



Merhaba! Bugünkü yazım için çooook heyecanlıyım çünkü maskara konusunda çok cesaretli biri değilimdir. Senelerdir Bourjois Volumizer'ı hayatımın rimeli bilip yeniliklere kapatmışımdır kendimi. Ve ne zaman denemekten ne çıkar desem mutlaka kirpiklerimi yapıştıran (Estee Lauder Double Wear), hassas gözlerime allerji yapan (Rimmel Scandal Eyes) ya da sürdüğüm andan itibaren deli gibi akan (Diorshow Iconic) bir ürünle mutlaka karşılaşmışımdır. ANCAK, çok güvendiğim bir blogger olan sevgili İnci'nin şuradaki yazısında bahsettiği rimeli denemeden edemedim ve kendisine MILLION kez teşekkürler ediyorum. (Bu yazıyı yazarken farkettim o da benim tavsiyem üzerine aldığı YSL göz kalemini yazmış bugün:) İşte karşınızda hayatımın maskarası; Volume Million Lashes Extra Black! Bu arada güvenilir ve ünlü markaların yalakalığını yapmayan, bedava ürün için peşlerinden koşturmayan objektif bir makyaj blogu arıyorsanız İnci'nin blogu için BURAYA!

Hello! Today I'm so very excited about my new mascara! I'm not really keen on trying anything new, when it comes to mascaras, BUT, seeing my dear blogger friend İnci's post about this mascara, I had to have it! If you wanna check her blog out and read her honest reviews about makeup, here is Beautiful and Sweets. Let me get back to the mascara; I FREAKIN LOVE IT!!!!




Öncelikle benim kriterlerimden başlayalım. Benim rimelim kirpiklerimi yapıştırmamalı, kalınlaştırmalı, gözlerimi rahatsız etmemeli ve en önemlisi AKMAMALI. Resmen takma kirpik etkisi veren bu rimelin fırçası aşırı güzel, ideal boyutta ve tam da gereken miktarda ürün alıyor. Enteresan olan; isterseniz 4 kat üstüste sürün, yine de kirpikler tek tek ayrık duruyor ve yapışmıyor, topaklanmıyor.

Let's start with what I look for, when it comes to mascara. It should separate my lashes, thicken them, not irritate them and should be smudge proof. This stuff makes me look like I'm wearing falsies and I love it. The thing is it never clumps or sticks, even if I put 4 coats of mascara. LOVE LOVE LOVE.




Rimeller genelde kötü ve plastik kokar ama bundan enteresan bir şekilde gül kokusu var, herşeyiyle bayıldım resmen. Tam hatırlayamasam da yaklaşık 33TL'ye aldım sanırım. Özellikle ince ve seyrek kirpiklilerin mutlaka edinmesi gereken bir ürün, mucizevi. Gelelim dün akşam bu rimeli kullanarak yaptığım makyajıma!

Usually mascaras smell like plastic whereas this one smells like rose. I love everything about it. The price, the consistency, the brush, and anything. Let's jump in to the details of my make up!




Öncelikle rimelin etkisini alt ve üst kirpiklerimden anlayabilirsiniz. Gelelim tüm makyajıma.

You can clearly see the effect of this fabulous mascara on my top and bottom lashes. Let's see what else I used for my makeup.


Yüz / Face

- Bourjois Healthy Mix Foundation (53) (Fondoten)
- Real Techniques Expert Face Brush (Fondoten fırçası)
- Nars Laguna Bronzer & MAC 187 Brush (Bronzer ve fırça)
- MAC Melba Blusher (Allık) & MAC 116 Brush (Allık fırçası)

Gözler / Eyes

- Urban Decay Primer Potion (Göz makyajı bazı)
- MAC Mulch all over the lid and bottom lash line (Mulch adlı far tüm göz kapağına ve alt kirpik diplerine)
- MAC Charcoal Brown on the crease (Göz kapağının katlanma yerine)
- Mac Handwritten (Üste eyeliner olarak.)
- Mac Coffee Eye Pencil (Göz içine)
- Mac Studio Finish Concealer (NW25)

Dudak / Lips

- MAC Modesty Lipstick




Sizin favori maskaralarınız hangileri? Ve blogumda ne tarz yazılar görmek istersiniz?

What are your favorite mascaras? And what would you like to change about my blog?


xx






Görkem Karman

13 yorum:

  1. Benim ve blogum hakkindaki hos goruslerin icin cook tesekkur ederim Gorkemcim. Ayni sekilde ben de senin zevklerine ve fikirlerine cok guveniyorum
    Ve sende ne gorsem hemen alasim geliyor:) Makyajina bayildim. Maskarayi sevmene de sevindim kahve kaleme bittim ama ysl ninkini alirim sanirim o akmiyor super suruluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok teşekkür ediyorum :)
      Maskarayı sevmedim, AŞIK OLDUM! Gözümün içindeki kalem Mac Coffee, bu da akmıyor ama YSL daha cazip gelebilir tabii :)

      Sil
  2. loreal telescopic ya da maybelline one by one daha iyi ayırır sanırım kirpiklerinizi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. one by one'ı denedim hem gözlerimi rahatsız etti hem de ayırmadı ama telescopic'i de deneyeceğim, teşekkürler:)

      Sil
  3. Görkem makyajın çok çok yakışmış sana çok beğendimm ve de rimeli ben de merak ettim seyrek kirpikli ve de mascara aşığı biri olarak :)
    Yazın yazdığın yazılar vesilesi ile Maybelline Feather Look almıştım ben de hala kurumadı ondan da çok memnunum dolgunlaştırıyor uzatıyor ve tek tek ayırıyor benim kirpiklerimi Clinique High Impact mascaram ile eş zamanlı kullanıyorum onu :)
    kendine iyi bakman ve bize bol bol post yazman dileği ile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Melikecim çok çok teşekkür ederiim. Bunu Feather Look'tan daha çok beğeneceğinden adım gibi eminim:)

      Sil
  4. makyajınız çok güzel...
    favori maskarama gelince,estee sumptuous ve sumptuous extreme diyorum,başka da birşey demiyorum,chanel sevmedim,ysl istediğim etkiyi vermiyor ve çok çabuk kurudu,clinique ilk zamanlarda iyi gibidydi ama zamanla etkisi azaldı ama esteeninki ilk gün neyse 6.ayında da o!
    drugstorelardn maxfactor calorie2000 beğenirdim ama onun da yapısını bozmuşlar,bir de son çıkan tombik rimeli iyiydi max factorun,lorealin mascaralarını da pek sevemedim gitti ben! kirpiklerde aynı etkiyi arıyormuşuz bu arada sizinle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Clinique için ben de aynı fikirdeyim. Estee Lauder'ın da Double Wear Zero Smudge'ını uzun süre kullandım. Hiç akmıyor ama bir süre sonra yapıştırıyor. Sumptuous'u yazdım aklıma:)

      Sil
  5. Love your style! Simple but graceful!

    YanıtlaSil
  6. Sephora indiriminden Outrageous volume mascara almıştım. Çok sevdim.

    YanıtlaSil
  7. What's Happening i am new to this, I stumbled upon this I've discovered It positively helpful and it
    has helped me out loads. I'm hoping to contribute & help other users like its aided me. Good job.

    Look at my weblog; click here

    YanıtlaSil
  8. Seyrek ve kısa kirpikli biri olarak kesinlikle Loreal volume million lashes extra blac bence. Bugune kadar bircok maskara denedim bunun üstüne baska tanimam super bir ürün

    YanıtlaSil
  9. telescopic cok guzel bir rimel fakat indirimde degil diye volume million lashes aldım yarın deneyecegim umarım bende sizin gibi severim😊😊💕

    YanıtlaSil