Konuşulmayı Hakeden Ürünler!



Bu aralar sıkça kullandığım bu 5 ürünün 4ü hakkında hiç detaylı yazı yazmadığımı farkettim ve yazmaya karar verdim. Öncelikle her gün bir yazı yazma fikrimi neden hayata geçiremediğimden söz edeyim. Cumartesi günü ne kadar şiddetli olduğunu sonradan farkettiğim bir kaza geçirdim. Etkisiyle hala sinirim bozuluyor ve sevdiklerimle zaman geçirmekten başka bir şey yapmak istemiyorum. Bugün bu ruh halime nokta koyup bu yazıyı yazmak istedim, umarım istediğim gibi bir post olur. :)




Öncelikle Chanel Vitalumiere Aqua'dan başlayalım. Daha önce Vitalumiere ve Vitalumiere Aqua'nın karşılaştırmasını ŞURADA yapmıştım. Laura Mercier'in renkli nemlendiricisiyle tanıştığımdan beri fondoten kullanmıyorum, kullanmam gerektiğinde de içinde kimyasal bulunmayan, tamamen meyve özlü ve fondoten yokmuş gibi duran Bourjois Healthy Mix'ten vazgeçmiyorum. Zaten Bourjois Healthy Mix'i ilk denediğim günden beri Chanel, MAC, Make Up For Ever gibi tüm fondotenlerimi en alt çekmeceme kaldırdım, ancak yaklaşık 15 gün önce bu alışkanlığı bozmam gerekti. 

Ten rengime an itibareyle tamamen uyan bir tek Chanel Vitalumiere Aqua (B10) olduğunu farkettim ve şehir dışına çıkarken yanıma yalnızca onu aldım. O akşam cildimi nemlendirdikten on dakika sonra Real Techniques Stippling Brush ile uyguladım, çünkü daha önce tüm fondoten fırçalarıyla uygulamayı denedim ve kabuk kabuk oldu. Daha sonra tüm makyajımı tamamladım ve bütün gece boyunca fondotenim doğallığından ve kalıcılığından bir şey kaybetmedi. Bir kaç gün önce ise tekrar uygulamayı denedim, ancak bu kez parmaklarımla uyguladım ve bence bu fondoten en iyi sonucu bu şekilde veriyor. 

Minik ambalajı, gül gibi kokusu, su bazlı olması, incecik yapısına rağmen orta kapatıcılığı, hafifliği, doğal bir görünüm vermesi ve renk seçenekleri ile artıların en büyüğünü kapıyor Vitalumiere Aqua benden, ancak; makyajımı sildikten sonra bu fondotenin içerdiği alkolden dolayı her seferinde çenemde çıkan pütürcükler hoşuma gitmiyor. :(




Geçen hafta detaylı yazısını yazdığım harika bir göz kremi olan MAC Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream. Genç ancak süper kuru göz altlarımın tüm ihtiyacını karşılayan bu kremin detaylı yazısı için BURAYA.




Yıllardır aradığım siyah göz kalemi; Yves Saint Laurent Dessin Du Regard. Gözümün içinden tüm gün akmayan, bulaşmayan, gerçek siyah, sürümü çok kolay ve süper allerjik gözlerimi hiç rahatsız etmiyor. Bu kalem hakkındaki bir önceki yazım BURADA.




MAC Carbon far ise son 1 senedir gözümün dış kısmına ne eyeliner ne de kalem çekmeme sebebimdir, Açılı fırçayla liner olarak gözlerimi bu kömür karası, mat far ile çervelemeyi tercih ediyorum. Hem daha rahat dağatılabiliyor, hem de daha yumuşak duruyor. Eyelinerların verdiği keskin görünümden çok da hoşlanmıyorum diyorsanız deneyin derim.




Son olarak hiç ihtiyacım yokken aldığım bir diğer kirpik kıvırıcı. MAC'e girer girmez dikkatimi çeken limited edition bu siyah kirpik kıvırıcım yeni olduğu için mi yoksa başka bir şeyden mi bilmem mükemmel kıvırıyor ve kıvrıklığı tüm gün sürüyor.


Siz bu aralar hangi ürünleri severek kullanıyosunuz? Çekmecenizin bir köşesine terkedilmiş hangi ürünleri yeniden keşfettiniz? 



Görkem Karman

16 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun Görkem... umarım daha iyisindir! Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok şükür daha iyiyim, çok çok teşekkürler:)

      Sil
  2. Öncelikle geçmiş olsun.... Chanel Vitalumiere Aqua ile ilgili bu yazıdan sonra kendisini deneme isteğim biraz daha arttı :) Ancak cildim orta kapatıcılığa ihtiyaç duyan ve çok yağlı bir yapıda!Ne dersin sence işte bu dedirtir mi? Sedef

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Sedef:) benim cildim aşırı kuru ve bu fondoteni kullanmadan önce epeyce kalın ve yoğun bir nemlendirici kullanmak zorundayım çünkü tek başına kurutan bir yapısı var Vitalumiere Aqua'nın. Bence önce Sephora'daki Chanel departmanından bu ürünün testerını alıp deneyin , hatta yanında Mat Lumiere'inkini de alın çünkü aşırı yağlı ciltler için çok güzel bir ürün. Umarım yardımcı olmuştur bu:)

      Sil
  3. Çok çok geçmiş olsun Görkem , umarım daha iyisindir..
    Ben de sabırsızlıkla yazılarını bekliyordum bu yazı çok iyi oldu vize haftasında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Melike, vizelerinde de bol şans!:)

      Sil
  4. Çok geçmiş olsun.. Ben de bikaç gündür post göremeyince merak etmiştim, yine çok güzel bir yazı olmuş..
    Acaba bende cesaret edip kirpik kıvırıcı alsam mı diye tekrar düşündüm :)
    Yeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Yeşim! Kesinlikle almalısın, maskara kıvrık kirpikte bir başka duruyor:)

      Sil
  5. Çok geçmiş olsun... Ürün yorumları çok faydalı olmuş, eline sağlık. Mac'in nemlendiricisini çok merak ettim bu arada.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ediyorum:) Göz altlarınız kuruysa ve yorgunken şişlikler oluyorsa bu krem birebir.

      Sil
  6. merhaba,mac carbon farı bahsettiğin şekilde uygulayınca kalıcılığı nasıl oluyor acaba,gün sonuna kadar dayanıyor mu??
    şimdiden teşekkürler
    tuğçe

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Tuğçe, altına baz kullanıldığında hiç akma, dağılma yapmadan rahat bir 9-10saat gözde duruyor:)

      Sil
    2. bu kadar çabuk cevap cerdiğin için çok teşekkürler,blogunu yeni keşfettim,tarzın doğallığın çok güzel,ilham verdin bana,paylaşmayı hiç bırakma=)
      tuğçe

      Sil
    3. Rica ederim, asıl ben teşekkür ederim:)

      Sil
  7. Awesome website you have here but I was curious if you knew of any
    user discussion forums that cover the same topics talked about here?
    I'd really like to be a part of group where I can get feed-back from other knowledgeable people that share the same interest. If you have any recommendations, please let me know. Kudos!

    My page; click here

    YanıtlaSil
  8. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil