En İyi Göz Kremi! / The Best Eye Cream Ever!



16 yaşından beri göz altı kapatıcısı kullanan bir insan olarak yüzümde en erken kırışma beklediğim bölgem göz altlarım. 21 yaşımdan beri de bunu engellemek, geciktirmek için göz altı kremleri kullanmaktayım. Şu ana kadar Clinique ve Darphin'i denedim ve ikisinin de pek etki ettiğini görmedim açıkçası. Cildim aşırı kuru olduğu için göz altlarımın yoğun neme ihtiyacı var ve ben hayatımın kremini buldum! 

Since I've been using under eye concealers since I was 16, I'm highly concerned about aging of my under eye area. I started to take care of around my eyes 2 years ago and I've tried Clinique and Darphin's eye creams and neither of them did anything, to be honest. As my skin is super dry, I need something very moisturizing for my eyes and I think I found it!




Roma'dan ayrılmak üzere havaalanına giden treni beklerken MAC'e girip 'öylesine' bakmak istedim ve 2 allık, 1 lipstick, 1 de krem alarak ayrıldım. ÖYLESİNE GİRMİŞTİM. Neyse, hakkında hiç bir yorum ve ya içeriğini bile okumadan, hatta fiyatını bile sormadan MAC Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream denen bu kremi aldım. İyi ki de almışım. Özelliklerini şu şekilde sıralayabilirim;

- 15 ML'lik ürün 35 Euro.
- Sedefli kalın ama küçük ambalajı mükemmel.
- Göz altlarımı ve çevresini aşırı nemlendiriyor.
- Mükemmel bir makyaj bazı, kapatıcının çizgilere dolmasını engelliyor.
- Kokusu yok.
- Gözlerin yorgunluk ve şişkinliğini alıyor.
- Çok yoğun formülü sebebiyle pirinç kadar ürün iki göze de yetiyor.


Let me tell you about this best eye cream ever; MAC Mineralize Charged Water Moisture Eye Cream:

- 35 Euro for 15ML.
- Glittery and handy little packaging.
- Moisturizes deeply.
- A perfect make up base for concealer.
- Makes the fine lines disappear.
- No scent.
- Helps with puffiness and tiredness.
- Very dense so a pea sized amount is enough for both of your eyes.




Kısacası şu ana kadar işe yarayan tek göz çevresi kremini bulduğum için çok mutluyum. Yukarıda sıraladığım özellikler size de cazip geliyorsa mutlaka denemelisiniz. Sizler hangi markaların göz çevresi ürünlerini denediniz?

All in all, this is the only eye cream that actually works. I'm so happy about this purchase. What are your favorite eye creams? Which brands have you tried? 



Görkem Karman

15 yorum:

  1. Denemediğim göz çevresi kremi mutlaka kalmıştır; ama o kadar çok denedim ki: Caudalie, Biotherm, Priori, Murad, Yves Rocher, Alverde, Sephora, PCO maske, The Body Shop... drugstore markalardan dermokozmetiğe geniş bir skalada ürün denedim kısacası. High-end olanlara hiç bulaşmadım, sürdürebileceğim bir şey değil çünkü. Budur, dediğim bir göz kremi de bulamadım. Ne bekliyorum artık ben de bilmiyorum :)

    MAC'in bu göz kremini bana tester olarak vermişlerdi. Açıkçası, ben kullandığım süre boyunca bahsetmiş olduğun kadar etkilenmedim. Yaşım 33 (ok, 34 de sayılabilir artık) ve göz altlarımda ve göz çevremde ince çizgiler var -gülmesem de kendini belli eden. Zira, cildim karma olmasına rağmen göz altlarım kuru ve göz çevresi kremi kullanmaya geç başladım (20lerin sonunda). Bu yüzden sanırım, MAC mineralize charged water bana ekstra bir şey sunmamış olabilir.

    Benim göz kremimden beklentim: 1) göz çevremi gün boyunca nemlendirsin ki concealer kuruyup kalmasın, 2) yağ bezesi -milia- oluşturmasın, 3) yeni çizgi oluşmasını engellesin, 4) (bunu kozmetiklerin yapmadığını artık biliyorum ama) mümkünse ince çizgilerin görünümünü hafifletsin.

    Şu an Biotherm Age Fitness Power 2 kullanıyorum. Güzel, fena değil, ama fiyatı kadar edecek bir ürün değil... Bitince sırada açılmayı ve kullanılmayı bekleyen La Roche Posay Hydraphase Intense Yeux var. İlginç bir biçimde bundan umutluyum, bakalım. LRP de bitince, testerını çok beğendiğim, göz çevresini aydınlatan Yves Rocher Cure Solutions kremi deneyebilir, ya da senin uzun vadeli kullanım yorumlarına bakarak MAC'e bir şansa daha verebilirim :)

    Uzun bir iç döküş yorumu oldu, affola :)

    Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten mi? Benim cildim aşırı kuru olmasına rağmen ilk defa bir göz kreminden bu kadar memnun kaldım, üstelik yalnızca 1 haftadır kullanıyorum. Rexaline vb markalar 30lu yaşlara daha çok hitap ediyor diye biliyorum, belki Sephora'dan onun testerını alabilirsiniz. Uzun yorumların daha çok hoşuma gittiğini de söylemeliyim, zaman ayırdığın ve paylaşımın için ekstra teşekküüüür:)

      Sil
    2. Evet, çok etkilenmiş olsam alır ve kullanmaya devam ederdim diye düşünüyorum... ya da acaba fiyatı nedeniyle mi yeniden düşünmedim; şu an hatırlayamıyorum :)

      Rexaline'i Sephora'da önermişlerdi; fakat öneren bayanın bilgisinden çok emin olamadığım için düşünmemiştim. Dediğim gibi, elimin altındakiler bitince yeniden aramaya başlarım. Önerilerin aklımda!

      Uzun yorumdan sıkılmadığına sevindim, sevgilerimle :) Başak

      Sil
  2. Açıkçası ben de yakın zamanda başladım göz kremlerine bakmaya ve hep göz altındaki morlukların daha da azaltılacağını umut ederek bir şeyler almak istedim.
    Yakın zamanlarda Estee Lauder Sumptuous maskaranın kofresinden bir denemeye boyu ürün çıktı, laf olsun diye aklıma geldikçe geceleri onu sürüyorum.
    Hiçbir etkisini görmedim desem yeridir :)

    Sanırım denemek için deluxe boy deneme ürünleri yerine gidip satış boyunda bir ürünü almak gerekecek. Onun için de Benefit'i ya da Bobbi Brown'u deneyebilirim çünkü okuduğum kullanıcı yorumlarında güzel şeyler gördüm haklarında. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim benim de aklımda bulunsun:) ancak o göz altı morluğu hata siyahlığı problemi bende de var ve hiç bir şey etki etmiyor:( tek geçici çözüm bobbi brown creamy corrector ve mac studio finish concealer ile kapatmak sanırım.

      Sil
    2. Evet ben de kapatıcıdan başka hiçbir şeyin o işe yaradığına inanmıyorum artık :)

      Sil
  3. Benim de gö zaltlarım eskisinden daha koyu artık neden bilmiyorum:( böyle mavimsi bir eflatunluk hakim. 2,3 ayrı renkte concealer ile rengi dengelemeye çalışıyorum. Şöyle apaydınlık olsalardı keşke:( Göz kremlerinin de nemlendirmenin ötesine gidemediğini düşünüyorum. Dior ve Estee nin first Wrinkle için olan göz kremleri çok iyi gelmişti ama zırt pırt alamıyorum maalesef.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı problem bende de var:( bu krem baya iyi nemlendirme konusunda, ona vuruldum zaten. İnsanın ufacık göz kremine tonlarca para vermesi de zor oluyor, maalesef :(

      Sil
  4. Tamda aradığım yorumlar.Morluk problemi bende de var ve bobbi brownın creamy concealerından iğreniyorum desem yeridir.Çizgilere acayip doluyor ve hiç kalıcı değil.Islak görünüyor.Göz altların resmen bana kapatıcı sürdüler diye bağırıyor :D Şuan estee lauder double wear concealerı düşünüyorum.Her neyse krem konusuna gelecek olursak bobbi brownın göz altı nemlendiricisini denedim fakat öyle aman aman bir şey değil ve fiyatı çok fazla yanılmıyorsam 13o küsürdü. Ama bu kremi deneyeceğim çizgilere dolmasını engellemek için hemde yeni çizgiler oluşmasın sonuçta bende 20 oldum artık başlasam iyi olucak. :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba, mutlaka işe yaramıştır çünkü içinde dimethicone var, yani silikon. Dolayısı ile bu tip kremlerin mucizesi de bu silikonda yatıyor. Özellikle de kırşıklıklar üzerinde hiç etkisi yok diyebiliriz çünkğ sadece içlerini dolduruyor! Böylece de makyaj yaptığınızda vs çok daha düzgün bir göz çevresine kavuşuyorsunuz. Önemli olan görüntü ise OK, ama sağlıklı bir sonuç almaksa malesef bu da diğerleri gibi :S
    sevgiler
    Açelya

    YanıtlaSil
  6. I am really impressed together with your writing skills as
    smartly as with the format on your blog. Is this a paid subject or did
    you customize it yourself? Anyway stay up the excellent quality writing, it's uncommon to peer a great blog like this one today..

    Feel free to visit my web blog - click here

    YanıtlaSil
  7. Bioque ya da neostratanın k vitaminli serumlarını denediniz mi

    YanıtlaSil
  8. Bioderma Sensibo Eye Gel hassas göz çevresi kremini kullanıyorum vadettiği nem ve şişkinliği almak benim içinde yeterli oluyor :)

    YanıtlaSil
  9. Bioderma Sensibo Eye Gel hassas göz çevresi kremini kullanıyorum vadettiği nem ve şişkinliği almak benim içinde yeterli oluyor :)

    YanıtlaSil
  10. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil