Bold For The Fall / Koyu Sonbahar!



Merhaba! 1 haftalık bir aradan sonra ilk yazım yine sohbaharla ilgili olsun istedim, çünkü gittiğim her yere yağmuru çamuru da götürdüğümü farkettim. Havalar serinledikçe koyu renklere yapıştığımı farkettim ve bu ara en çok sevdiğim ve sık kullandığım ürünlerden bir çifti tanıtmak istedim! MAC Pro Longwear Blush - Stubborn & MAC Captive Lipstick.




MAC'in Office Hours serisinden olan bu allığın rengini tanımlamak oldukça zor. Mürdüm alt tonlu vişne çürüğü denebilir. Tamamen mat bir sonuç veriyor ve oldukça pigmentli. Buğday ve esmer tenlilere daha çok yakışacağını düşünsem de çok beyaz tenli olmama rağmen bende de hoş durduğunu düşünüyorum. Bu kadar koyu renkli ve oldukça pigmentli olan ürünleri uygularken büyük fırçalara az miktarda ürün almakta fayda var diye düşünüyorum.




Captive ise MAC'in kalıcı serisinden vişne çürüğü bir renk. Bordo ve kırmızı kadar cesaret gerektirmeyen ama yalnızca maskaralı bir görüntüyü bile bir anda muhteşem hale getiren, en sevdiğim rujum! Tüm rujlarım arasından yalnızca bir tane seçmem gerekseydi kesinlikle bu olurdu. Kırmızı ve bordoya çok cesareti olmayan her beyaz tenli kadının makyaj koleksiyonunda bulunmalı!






Ben bu ikiliyi birbirine çok yakıştırıyorum ve çok severek kullanıyorum. Sizin sonbahar/kış için en sevdiğiniz kombin hangisi? 



Görkem Karman

13 yorum:

  1. Birkaç kombinim var sonbahar için.
    *Mac trax far, benefit dallas ya da mac plum floory allık, mac cosmo ruj, mac hush ccb highlighter olarak.
    **L'oreal color appeal 171 no.lu far (ışıltılı gri-haki), mac vintage rose ccb krem allık olarak, kiremit ya da nude bir ruj.
    İlki mürdüm-pembe, ikincisi yeşil-kiremit tonlarında. Her iki kombin de yakışıyor sonbahara.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. merhaba! mac trax farı denemeyi çok istiyorum! teşekkürler paylaşım için :)

      Sil
  2. Sanırım ben de captive'i deneyeceğim :) trax çok hoş, denemelisin.

    YanıtlaSil
  3. Son fotoda, soldaki allık mı Görkem? Eğer öyleyse, gerçekten çok koyuymuş, minicik zerresi yetiyor olmalı :)

    Güle güle kullan, Captive aklımda! Sevgiler, Başak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet soldaki allık ama bir kaç kez parmağımla geçtim üstünden, gerçekten koyu ama çok hoşuma gitti:) Captive'i beğeneceğinden eminim!

      Sil
  4. Merhaba, acaba captive rujun dudağınızda uygulanmış halini gösteren bir fotoğraf koymanız mümkün mü? Çok merak ediyorum nasıl duruyor, çok koyu mu?
    Yeşim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, Diva kadar koyu değil, ama açık bir renk de değil. Instagram'da bir fotoğrafım var, kullanıcıysanız bakabilirsiniz, ya da size mail atarım:)

      Sil
  5. Yine de pek gözümde canlandıramadım :) instagram kullanıcısı değilim malesef, mail atarsanız çok sevinirim :)

    YanıtlaSil
  6. May I simply just say what a comfort to uncover somebody who really knows what
    they're discussing online. You certainly understand how to bring an issue to light and make it important. A lot more people need to check this out and understand this side of the story. I can't believe you aren't more popular because you most certainly have the gift.

    My web site: click here

    YanıtlaSil
  7. harika ikili yaa allığa bayıldım

    YanıtlaSil
  8. Kisisel is baslatmak için bir kredi gerekiyor ?.
    faturanizi ödemek için bir kredi gerekiyor mu?

    Simdi kredi.teklif@gmail.com bize hemen kredi transferi ile devam etkinlestirmek için: Eger ilgileniyorsaniz lütfen bu e-postayi basvurun. Ayrica bu e-postaya burada bize ulasabilirsiniz: (finance_institute2015@outlook.com) Eger ilgileniyorsaniz dolgu ve bu bilgileri dönerseniz biz,% 2 faizle kredi veriyor.

    YanıtlaSil