Rimmel London Rockin' Curves Maskara





Günaydın! Tek bir uygun fiyatlı kozmetik markası seçecek olsam bu Rimmel London olurdu. Bunu daha önce de belirtmiştim. Şu ana kadar denediğim her maskarasını, fondotenini ve rujunu beğendiğim bu markanın Rockin' Curves isimli maskarasını tanıtacağım bugün sizlere.

Maskara ve fondoten, inceleme yapmak için iyice deneyimleyip gözlemlediğim iki ürün çünkü her iki kategoride de fikirlerim hemen oturmuyor. Başta sevdiğim fondoten daha sonra tenimi kurutabiliyor ya da ilk başta akan, bulaşan maskara bir süre sonra kuruyup çok güzel sonuç verebiliyor. Bu maskara hakkında yazmak için de epey bekledim. Kendisini başta sevmedim, kirpiklerimi çok incelttiğini düşündüm.

Sonra fırçasını yanlış kullandığıma ve her yeni açılan maskarada olduğu gibi yapısının başlarda fazla ıslak olmasının normal olduğuna kanaat getirdim ve sabırla kullanmaya devam ettim. Şimdilerde ise her gün bu maskarayı kullanıyorum.




Oldukça sık tüylü ve kıvrımlı fırçası bence çok gösterişli. Kullanımı biraz zor, ya da ben beceriksizim ki ikinci olasılık daha yüksek. :)

Kirpik diplerime bulaştırmadan süremiyorum ancak çözümü var, pamuklu çubukla hataları temizliyorum. Kıvrımlı yere kirpiklerimi oturtup dipten uca doğru uyguluyorum. İlk katta cılız bir sonuç verdiğini düşünüyorum, bu sebeple ikinci bir katı uygulamayı ihmal etmiyorum.

Kirpiklerimden hiç akmıyor diyebilirim ancak yine de risk almamak için yalnızca üst kirpiklerime uyguluyorum. Verdiği sonucu günlük kullanım için çok beğeniyorum. Kirpiklerimi yapıştırmıyor, uzunluk ve az da olsa hacim katıyor.




Ne düşünüyorsunuz? Sizin günlük kullanımda kesinlikle akmayan favori maskaranız hangisi?


*Ürün Watson's Türkiye tarafından gönderilmiştir.


Görkem Karman

20 yorum:

  1. Bulaştırmamak konusunda sorun sende degil, bu rimelde aynı sorunu bende yaşıyorum. Bence fırçası orantısız ve sona doğru çok büyük. Benim en sevdiğim özelliğide günlük kullanıma uygun ve dökülme yapmaması, ama ben çok yoğun mascaraları sevdiğim için sanırım birdaha almam :)

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  3. Daha doğrusu bulaştırmak konusunda :) Ay anlatamadım derdimi :)

    YanıtlaSil
  4. Ben maybilene'nin rimellerini başarılı buluyordum ancak hayvan deneyleri yüzünden artık onu kullanmayacağım. Elimde NYX doll eyes mascara var ve çok ama çok başarılı. Tavsiye ederim.

    YanıtlaSil
  5. aah gorkemciim ben de fırçasının gösterişine kapılıp aldım ama hiiiç memnun kalmadım; çünkü siyahlık, yoğunluk vermeyen maskaralar gözümde hemen "out":( birkaç gündür kirpikleri yapıştırmadığı, güzel bir kıvrım verdiği için kullanıyorum ve üzerine renk vermesi için clinique high impact uyguladığımda istediğim sonucu alıyorum :)

    YanıtlaSil
  6. Sayende tanıştığım ve elimden bırakamadığım maybelline the falsies flared günlük favorim. Hiç akmıyor dökülmüyor süper.

    YanıtlaSil
  7. Şu ara High impact & false lash wings ^^ Gerçi ben maskara konusunda şunu seviyorum demiyim bir sürü favorim var en düşkkün olduğum grup allıktan sonra <3

    YanıtlaSil
  8. Ben her türlü kullanmayı denedim ve ancak Rimmel Lash Accelerator ile kombinleyince adam gibi sonuç alabildim. O fantastik fırçaya hiç gerek yokmuş. Dökülmüyor evet; ama 3 adet cılız kirpik sonucuyla dökülse ne, dökülmese ne :)
    Favori günlük ve uygun fiyatlı iki rimelim var: Pastel Big N Black ve Oriflame TheONE Volume Blast. Her ikisi de iki katta bu rimelden kat kat daha uzun, kıvrık ve hacimli kirpikler veriyor ve döküp bulaşmıyor. Sevgiler!

    YanıtlaSil
  9. Mega Volume Miss Manga Maskara kullanıyorum tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. Fırça biraz(!) büyük olduğu için bende göz kapağıma mutlaka bulaştırıyorum :) Alışana kadar kirpiğim dışında her yerime sürdüm =D sonunda alıştım ve minimum bulaşmayla kullanabiliyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Rimmel'in retro glam da biraz hacimli bir fircaya sahip ama gittikce daha cok seviyorum kendisini. Hem fiyati da uygun;)

    YanıtlaSil
  12. Gorkemcim beni instaqrama kabul et lutfen ismim gunel hesenli

    YanıtlaSil
  13. canım merhabalar maskarada eğer denemediysen (çünkü hatırlamıyorum) avon extra lasting maskara yi şiddetle öneririm heleki ikinci katta mükemmel sonuç veriyor. fiyatıda ucuz ama o fiyata alınabilecek en iyi maskara oldugunu düşünyorum alıp denersen cok sevinirim tavsiye ettiğim herkes çok beğendi.

    YanıtlaSil
  14. benim makyajda vazgeçilmezimdir rimel kısa ve düz kirpiklerime bir çok rimeli denedim rimmel marka olanları da ama açıkçası çok sevmedim loreal 4d bir nebze iyi ama en çok lancome hypnose star dan memnun kaldım

    YanıtlaSil
  15. makyaji çoook severim..
    görkem ablamm

    YanıtlaSil
  16. bende lancome star hypnoseden hiç memnun kalmadım. fazla akıyor. alt kipriklerime sürdüğümde bir süre sonra akıyor göz altlarım simsiyah oluyor. kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    YanıtlaSil
  17. Ben de senin önerinle aldım.. Bulaştırma sorunu bende de oluyor ama kıvrım verişini seviyorum ve kullanmaya devam edeceğim bir ürün ve fiyatı da çok uygun.. :)

    YanıtlaSil
  18. Günlük olarak Maybelline Colossal Volume Express beni hiç mahçup etmedi akma konusunda.. Özel zamanlarda da Estee Lauder Double Wear'ı rahatlıkla kullanıyorum.. Yves Rocher rimeller hemen akıyor demişti bir arkadaşım, ben doğal ürünlerle yapılıyor diye ondan mı alsam derken..

    ezonomik.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  19. Size çok kullandığım bir ürünü tavsiye edeceğim. Argan yağı. Argan yağı kirpikleri uzatmada çok işe yarıyor. Ben kuaförümden rimel kutusu içinde almıştım. Sanki rimel sürüyormuşum gibi kullanıyorum. Kirpiklerim uzadı ve sıklaştı. Kesinlikle kullanmanızı öneririm
    görkem abla seni çok seviyorum. Yazılarnı severek okuyorum :)))

    YanıtlaSil
  20. Gosh carbon black...gosh boomastic...gtatis de var

    YanıtlaSil