Alışveriş!




Görkem Karman

10 yorum:

  1. Bu ojeyi daha önce başka bir ojeyi ararken görsellerde görmüş bayılmıştımm resmen :) Ama fiyatı bence gereksiz pahalı :( Malesef alcağımı sanmıyorum. Güle güle kullan bol bol sür fotoğraflaki benimde içim açılsın :)

    YanıtlaSil
  2. güzel ama çok pahalı
    daha fazla video görkem :)))
    ayrıca senden ve kardeşinden yemek videolarıda istiyoruz

    YanıtlaSil
  3. Görkem saçlarını mı boyattın? Çok hoş görünüyor gerçekten :)

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Görkem,Ben Beyza 14 yaşındayım ve Trabzon'da oturuyorum.Kanalını tam 1 yıldan beri takip ediyorum ama hesabım yoktu.Bence makyaj koleksiyonun Harika bir şey tıpkı senin gibi.Bende makyaj koleksiyonu için adımlar atmaya başladım ve sana bir soru sormak istiyorum. Online bir alışveriş sitesinde MAC 'in 78'li Far Paleti 34,99 TL.Sence bu kadar iyi bir markanın 78 far içeren bir paleti bu kadar ucuz olur mu ? Senden yanıt almak için sabırsızlanıyorum. Ayrıca yaptığın bu alışverişteki farı nerden aldın ? Her bayanın makyaj koleksiyonunda böyle canlı ve şirin renklere sahip bir far paleti olmalı öyle değil mi ? :)

    YanıtlaSil
  6. Ağlayınca akmayan bir mascara önerebilir misin? :)

    YanıtlaSil
  7. Dün siyah Maybelline oje aldım. Bir sonraki AVM'ye uğraşıyımda Maybelline mağazasına uğrayıp bir kaç tane daha Maybelline oje almak istiyorum. Bir ojenin fırçası bu kadar mı güzel olur. :) Tırnaklarıma tam uydu resmen. :) Ve oje çıkarıcım bitmek üzere uzun zaman geçti onu da yenilemem lazım. :)

    YanıtlaSil
  8. çok pardon siz neden buluşmaya gelmediniz bu arada kanalınızı severek izliyorum abimden korktugum için üye olamıyorum bende makyaj yapmayı seviyorum bilgisayarımda kendi videolarım var ama ne adam gibi pudra ne de allım var neyse sizin neden buluşmaya gelmediğinizi merak etmiştim küçük bir kaza var diyorlar ama bu dogrumu bu arada ben daha 13 yaşındayım teşekürler.

    YanıtlaSil